1. Home
  2. Cotxes
  3. La nova generació del Polo
La nova generació del Polo

La nova generació del Polo

0
0

Volkswagen presenta la nova generació d’un dels seus models de més èxit, el Polo, que ha actualitzat el seu disseny i és ara més eficient i dinàmic gràcies a una gamma de motors, completament nova. Arribarà el mes de maig.

Nova generació Polo

La gamma de motors del nou Polo ha estat completament renovada. Ara, el model ofereix quatre propulsors de gasolina: 1.0 MPI de 60 i 75 CV, i 1.2 TSI de 90 i 110 CV. L’oferta de dièsel inclou tres motors: 1.4 TDI de 75, 90 i 105 CV. Amb aquesta nova generació de propulsors, Volkswagen ha aconseguit una reducció en els consums de fins a un 21%. El Polo TDI BlueMotion de 75 CV, que aconsegueix rebaixar encara més el consum fins als 3,2/100 km i ofereix unes emissions de CO2 de només 82 g/km.

Al llarg de l’any, està previst també el llançament de la versió BlueGT equipada amb el Sistema de Gestió Activa de Cilindres (ACT), amb un motor TSI de 150 CV, i el nou Polo GTI, que augmenta la seva potència de 180 a 185 CV.

Però el nou Polo no només evoluciona tecnològicament a nivell de motors,  Volkswagen també ha introduït nous sistemes de seguretat i confort que són únics en aquest segment. Segons la versió escollida, ofereix funcions com el Bluetooth-Audio Streaming, sensors de proximitat, zoom dels mapes en el mode de navegació amb el moviment de dos dits i connexió del telèfon mòbil a l’antena exterior.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *