1. Home
  2. Motos
  3. La nova naked tricilíndrica de Triumph, més equipada i sense cost
La nova naked tricilíndrica de Triumph, més equipada i sense cost

La nova naked tricilíndrica de Triumph, més equipada i sense cost

0
0

La nova promoció Triumph Extra Roadster permet adquirir abans del 30 d’abril la nova Street Triple o la seva poderosa germana gran, la Speed Triple R, acompanyades d’un selecte kit d’accessoris de la marca totalment gratuït.

Nacked Triumph

Els nous propietaris de les esportives Speed Triple i Speed Triple R podran començar a gaudir del seu streetfighter equipat des del principi amb més de 1.500 € en accessoris originals: els silenciosos Arrow d’alt rendiment, homologats i fabricats en titani i fibra de carboni, un còmode seient de gel per a un confort òptim durant la conducció i els dipòsits anoditzats de color negre amb disseny estriat per a les bombes de fre davanter i posterior.

Per a les supervendes Street Triple 675 i Street Triple R, Triumph ha disposat un complet conjunt d’accessoris valorat en més de 600 €. Entre els complements que inclou la promoció Extra Roadster per a la tricilíndrica inclou una cúpula pintada amb el mateix color que la resta de la carrosseria, una quilla d’alta resistència pintada també a joc, i una tapa del colí per augmentar encara més l’aspecte d’aquesta naked. A més, per als conductors nouvinguts al món de les dues rodes, la firma britànica ofereix tot el tràmit de limitació de la versió de 95 CV per al carnet A2 sense cap cost, incloent el kit, la instal·lació i els costos del certificat i la ITV.

La promoció Extra Roadster també ve acompanyada pel nou programa de 4 anys de garantia sense límit de quilometratge i sense cost addicional que Triumph acaba d’implantar per tota la seva gamma.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *