1. Home
  2. Actualitat
  3. La nova Sèrie 3 de BMW
La nova Sèrie 3 de BMW

La nova Sèrie 3 de BMW

0
1

Més o menys la quarta part de tots els BMW venuts pertanyen a la Sèrie 3 de BMW, ja sigui en la versió berlina o familiar. Per tant, la Sèrie 3 és la a sèrie de models més reeixida de la marca BMW. La nova berlina de la Sèrie 3 de BMW, així com el nou BMW Sèrie 3 Touring, són ara més atractius que mai, gràcies al seu disseny més nítid, al seu avançada tecnologia i als seus moderns motors. Imatge exterior de major excel·lència, habitacle de fi acabat i de gran qualitat.

BMW3_1El disseny del nou BMW Sèrie 3 es distingeix per la major precisió dels acabats i diverses millores en diversos detalls. L’habitacle es caracteritza per l’ús de materials nous, diversos elements cromats addicionals que realcen els comandaments, adornen les reixetes de sortida d’aire i aconsegueixen que el sistema de comandament central tingui un aspecte d’exquisida qualitat. L’oferta relacionada amb el nou BMW Sèrie 3 es completa amb una àmplia gamma de productes concebuts per a la seva personalització, entre ells, tapisseries, motllures, noves llantes, diversos colors exteriors i diverses opcions d’equipament.

Tots els motors de gasolina de tres, quatre i sis cilindres de la nova Sèrie 3 de BMW, així com els propulsors dièsel dels models BMW 316d, BMW 318d i BMW 320d, provenen ara de la nova gamma de motors d’estructura modular, desenvolupats en concordança amb criteris de EfficientDynamics. Els nous motors dièsel de quatre cilindres expliquen, entre altres, amb unitats turbo optimitzades, de manera que ara reaccionen encara més espontàniament. El propulsor de gasolina de tres cilindres que s’estrena al BMW Sèrie 3, és una novetat en aquest segment. El nou motor de gasolina de quatre cilindres s’estrena a la berlina BMW 320i i en el familiar BMW 320i Touring, mentre que la berlina BMW 340i i el familiar BMW 340i Touring estrenen un nou motor de gasolina de sis cilindres.

BMW3_2També les noves caixes de canvis aporten a l’augment de l’eficiència de totes les variants. En el cas dels motors combinats amb una caixa de canvis manual, la funció de regulació de les revolucions al baixar de marxes s’ocupa de simular automàticament un lleu toc a l’accelerador. La caixa Steptronic de vuit marxes, per la seva banda, permet baixar diverses marxes consecutivament, el que és més confortable i, a més, genera un efecte acústic agradable. El sistema millorat d’amortiment, així com la suspensió més esportiva i la direcció més precisa del nou BMW Sèrie 3, garanteixen un perceptible increment del potencial dinàmic, sense alterar el nivell de confort.

BMW lidera el sector de la inclusió del conductor, el seu vehicle i l’entorn en una mateixa xarxa. A través de BMW ConnectedDrive s’ofereix una gamma única de serveis i funcions en línia, així com innovadors sistemes d’assistència al conductor, per tal d’augmentar el confort i millorar el nivell de seguretat.

tags:

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *