La policia de Sant Feliu de Guíxols estrena vehicles híbrids

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha estrenat tres nous vehicles policials híbrids. Aquests models s’emmarquen en l’aposta de l’Ajuntament per renovar el parc mòbil amb vehicles més eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Aquests tres cotxes són els nous vehicles policials híbrids que ha estrenat la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols. En la seva imatge exterior, els vehicles s’han adaptat a la nova normativa europea que fa servir el color groc i blau, denominat “Battenburg”, i que ja fan servir altres policies locals i els Mossos d’Esquadra de trànsit. Amb aquestes tonalitats i colors es vol millorar la visibilitat i aportar més seguretat als agents.

Els tres nous vehicles patrulla estan adaptats amb tot l’equipament necessari per a les tasques policials i a més, alternen l’ús de la gasolina amb el motor elèctric. Les noves adquisicions s’emmarquen en l’aposta de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols de renovar el parc mòbil amb vehicles més eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Dels vehicles patrulla que seran substituïts amb l’arribada dels tres KIA, dos aniran al departament de la brigada d’obres i un tercer es pintarà amb la nova retolació Battenburg. Hi haurà en total 4 vehicles policials per donar un major servei a la ciutadania.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
III Clàssic Sprint La Selva

III Clàssic Sprint La Selva

Més de 60 inscrits al III Clàssic Sprint La Selva, que es celebrarà aquest

Posterior
ABARTH F595 1.4 T-JET: Un escorpí addictiu

ABARTH F595 1.4 T-JET: Un escorpí addictiu

L’apassionant F595 de Abarth de 165 CV permet gaudir diàriament d’un

També et pot interessar
Total
0
Share