1. Home
  2. Actualitat
  3. La Policia Local de Begur engega una campanya de control de velocitat amb radar mòbil
La Policia Local de Begur engega una campanya de control de velocitat amb radar mòbil

La Policia Local de Begur engega una campanya de control de velocitat amb radar mòbil

0
0
Foto: Ajuntament de Begur
Foto: Ajuntament de Begur

La Policia Local de Begur ha començat a utilitzar un radar mòbil per controlar la velocitat al municipi. Es tracta d’una campanya de conscienciació entre els conductors i conductores sobre la necessitat de no excedir els límits de velocitat.

Fonts municipals afirmen que l’objectiu és pedagògic i no pas recaptatori i per això el vehicle policial que controla el radar és ben visible.

Curs per conèixer el funcionament del radar

Els i les agents de la Policia Local begurenca han hagut de fer un curs per conèixer el funcionament de l’aparell i tot i que de moment només s’adverteix els infractors o infractores, no es descarta tramitar sancions en un futur.

La ubicació del radar es fa en els llocs més conflictius, que també són on hi ha més queixes dels veïns i veïnes pels vehicles que circulen a gran velocitat. A més, aquests primers controls, un o dos per setmana, serviran d’estudis previs a la seva implantació.

Tecnologia punta

L’aparell, adquirit a l’empresa Dextron, compta amb una tecnologia molt desenvolupada. El radar té un sistema autònom i portàtil que combina la detecció de velocitat per làser, la imatge digital i l’arxiu de dades. Podrà funcionar de dia i de nit i el seu àmbit d’actuació i és de 100 metres per cada banda.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *