1. Home
  2. Actualitat
  3. La Policia Local d’Olot compra un nou aparell per controlar qui aparca malament
La Policia Local d’Olot compra un nou aparell per controlar qui aparca malament

La Policia Local d’Olot compra un nou aparell per controlar qui aparca malament

0
0
Foto: Ràdio Olot
Foto: Ràdio Olot

La Policia Local d’Olot ha estrenat un nou aparell per caçar aquells conductors que aparquin el vehicle on no toca.

Segons informa Ràdio Olot, un de cada quatre cotxes retirats per la grua municipal a la capital garrotxina va ser per aparcar en zones de càrrega i descàrrega sense el disc horari obligatori o en zones on estava prohibit estacionar. Per tal de baixar aquestes xifres el cos policial ha estrenat un aparell que agilitza els tràmits que han de fer alhora de denunciar un vehicle. D’aquesta manera serà més fàcil treure el cotxe infractor i no es crearan els embussos que en determinades hores es poden produir si la grua retira un vehicle.

El dispositiu incorpora una càmera que es controla des d’una tauleta portàtil i té detector de matrícules. Les dades es buiden al servidor de l’Ajuntament i si s’escau es tramita la multa.

Des de l’Ajuntament neguen que es tracti d’una qüestió d’afany recaptatori sinó que el que busquen és agilitzar les zones de càrrega i descàrrega i millorar la fluïdesa del trànsit.

Fonts policials han explicat a l’emissora municipal que el giny, que va dins un cotxe patrulla, no multarà immediatament sinó que farà dues passades abans de tramitar la sanció.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *