1. Home
  2. Actualitat
  3. La quarta generació del Kia Sportage arriba a Catalunya
La quarta generació del Kia Sportage arriba a Catalunya

La quarta generació del Kia Sportage arriba a Catalunya

0
0

La quarta generació del nou Kia Sportage arriba al mercat amb un nou disseny interior i exterior, un conjunt d’avançats dispositius amb tecnologia i una qualitat major. Almenys així és com ho presenta la marca coreana després de l’arribada a Espanya del model presentat en el Saló de Frankfurt de 2015.

El nou Sportage (Foto: Kia)
El nou Sportage (Foto: Kia)

El nou Sportage s’ha desenvolupat a partir del model anterior i la seva imatge interior es distingeix per la integritat del seu disseny i els seus materials de gran qualitat, així com per la seva utilitat pràctica i les diferents tecnologies per millorar el confort, la funcionalitat, la connectivitat i la seguretat. Una gamma de motors i caixes de canvi noves o actualitzades augmenten l’eficiència i les prestacions, mentre que el confort de suspensió, l’estabilitat i el refinament han estat millorades.

Per primera vegada, les versions GT Line estan disponibles per als clients del Sportage. Dissenyades i desenvolupades per atraure els que busquen una experiència de conducció més esportiva, les versions GT Line proporcionen tota la versatilitat del Sportage estàndard i afegeixen un major atractiu visual i dinàmic per als clients que ho desitgin.

El nou Sportage estarà a la venda a partir del mes que ve amb 7 anys de garantia.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *