1. Home
  2. Actualitat
  3. La revista Wards Auto guardona el disseny del Lexus RX
La revista Wards Auto guardona el disseny del Lexus RX

La revista Wards Auto guardona el disseny del Lexus RX

0
0
Interior del Lexus RX
Interior del Lexus RX

La revista WardsAuto, ha catalogat l’interior de la quarta generació del Lexus RX com un dels millors de la indústria.

WardsAuto, que des de fa més de 80 anys proporciona informació, dades i anàlisi sobre la indústria de l’automòbil, va incloure el RX 450h en la seva llista 2016 dels 10 millors interiors, destacant en particular la seva qualitat de disseny, els seients i els comandaments.

Altres aspectes que es van valorar de manera excepcional del RX 450h van ser l’estètica i l’harmonia del disseny, els materials, l’ergonomia, la seguretat, la comoditat, el valor i l’acabat. També van posar a prova la facilitat d’ús de la interfície home-màquina.

Disseny innovador

La quarta generació de RX, llançada l’any passat a l’Estat Espanyo, incorpora un innovador disseny tant exterior com interior, un alt nivell d’especificació i avançades propostes per al tren motriu híbrid. Un dels aspectes més característics de l’interior és la seva ornamentació tallada a làser, que evoca l’acabat perfecte dels pianos d’alta gamma.

El resultat és un sorprenent disseny de línia que realça el contrast entre les qualitats de la fusta i l’aparença del metall. L’efecte s’intensifica amb l’aplicació d’una capa transparent protectora que es poleix fins a arribar a una lluentor profund amb el qual es millora la seva aparença i el seu tacte.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *