1. Home
  2. Actualitat
  3. La segona generació del BMW X1 arribarà el mes d’octubre
La segona generació del BMW X1 arribarà el mes d’octubre

La segona generació del BMW X1 arribarà el mes d’octubre

0
1

El nou BMW X1 trasllada encara més les propietats pròpies d’un SAV (Sports Activity Vehicle) al sector ‘premium’ del segment dels automòbils compactes. La segona generació d’aquest vehicle, del qual se’n han venut fins ara més de 730.000 unitats, té els mateixos trets de disseny que caracteritzen tots els models X de BMW. L’habitacle del nou BMW X1 és molt més espaiós, i ara dóna més amplitud als passatgers i el seu equipatge. A més, hi impera un ambient modern, elegant i de funcionalitat.

BMW_1L’esportivitat i el confort dinàmic del vehicle augmenten gràcies als motors de quatre cilindres d’última generació de BMW Group, a l’eficiència optimitzada del sistema de tracció total intel·ligent BMW xDrive, i a la nova tecnologia del xassís. Aquest progrés es complementa amb una reducció del consum i de les emissions, que pot arribar a ser de fins a un 17 per cent en comparació amb els respectius antecessors.

El nou BMW X1 inclou una gran quantitat d’equips innovadors. Opcionalment poden adquirir-se, entre d’altres, fars de LED, sistema de control dinàmic de la suspensió DDC, pantalla virtual BMW Head-Up Display i el sistema Driving Assistant Plus.

Les proporcions que indiquen que es tracta d’un vehicle molt robust, el disseny de gran aplom i el dinàmic traçat de les seves línies li confereixen al nou BMW X1 una imatge de gran aplom i superioritat. En comparació amb el seu antecessor, és més alt (+ 53 mm), per la qual cosa l’habitacle resulta ser més còmode. Els seients estan també més elevats (+ 36 mil·límetres els davanters, + 64 mil·límetres els del darrere), de manera que el conductor té una visibilitat optimitzada. L’espai a l’altura dels genolls dels passatgers del fons és ara 37 mil·límetres més gran (amb l’equipament de sèrie), encara que pot ser de fins a 66 mil·límetres més gran amb els seients posteriors opcionals, desplaçables horitzontalment. El volum del maleter és de 505 litres, 85 més que el del model anterior. I plegant els respatllers dels seients del darrere, el volum de càrrega pot augmentar fins a 1.550 litres.

BMW_2El disseny interior del nou BMW X1 combina l’orientació ergonòmica del quadre d’instruments, típica en tots els models de la marca, amb un ambient modern i selecte, concebut per gaudir al màxim de la conducció als comandaments d’un SAV. L’equipament de sèrie inclou climatitzador, sistema d’àudio amb connexions USB i AUX-In, sistema de comandament iDrive amb pantalla independent de 6,5 polzades, integrada en el quadre de comandament. Les variants d’acabat Advantage, Sport Line, xLine i M Sport, ofertes a manera d’alternativa davant l’equipament bàsic, permeten personalitzar el cotxe específicament, segons els gustos de cada client.

La segona generació del BMW X1 (consum combinat de combustible entre 6,4 i 4,1 litres/100 km, i emissions combinades de CO2 entre 149 i 109 g/km) es llançarà al mercat el mes d’octubre amb una gamma de motors completament nova. Serà ofert amb un motor de gasolina i tres motors dièsel, tots ells de quatre cilindres. Aquests propulsors són part de la nova gamma de motors de BMW Group i abasten un marge de potència des de 150 CV fins a 231 CV. Es combinen amb una caixa de canvis manual de sis marxes o bé amb una caixa automàtica Steptronic de vuit marxes, també de nou desenvolupament. El nou BMW X1 inclourà una versió millorada del sistema de tracció total intel·ligent xDrive.

tags:

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *