1. Home
  2. Actualitat
  3. La tecnologia aeroespacial i un disseny optimitzat augmenten la càrrega útil de la nova Ford Transit
La tecnologia aeroespacial i un disseny optimitzat augmenten la càrrega útil de la nova Ford Transit

La tecnologia aeroespacial i un disseny optimitzat augmenten la càrrega útil de la nova Ford Transit

0
0
La nova Ford Transit
La nova Ford Transit

La nova Ford Transit augmenta en 80 quilos seva capacitat de càrrega gràcies a un programa integral de reducció de pes amb tecnologia emprada per la indústria aeroespacial.

Segons Ford el nou capó d’alumini lleuger del model estalvia 5.4 kg en comparació amb un equivalent d’acer, sense sacrificar en resistència. El nou capó ha estat sotmès a proves exhaustives de resistència a les bonys, i funciona tan bé com un capó d’acer a temperatures d’entre -30 graus centígrads i -80 graus centígrads.

S’ha aconseguit estalviar 14.7 kg redissenyant l’eix posterior per al model de tracció posterior, i un nou mampara de material compost lleuger i d’alta resistència estalvia 4.4 kg en comparació amb un equivalent d’acer.

Les noves llantes d’acer de han estat fabricades utilitzant una tècnica de producció de filat que aconsegueix una major resistència utilitzant menys metall. Aquest enfocament proporciona un estalvi total de 5.5 kg per al model en els seus cinc rodes, inclosa la de recanvi. La companyia del Lleó ha explicat que el seu nou model millora l’eficiència de combustible fins a un 7 per cent amb una nova gamma de motors disponibles que inclou motors dièsel EcoBlue de 2.0 litres amb emissions de CO2 de 156 g / km; una variant més potent de 185 CV; i una nova transmissió automàtica de 10 velocitats per als models amb tracció posterior.

Opcions tecnològiques i ecològiques

Una opció híbrida EcoBlue de 48 volts, la primera del segment, millora l’eficiència de combustible EcoBlue de 2.0 litres en fins a un 8 per cent addicional en aplicacions urbanes d’arrencada i parada, amb emissions de CO2 de 144 g / km.

El model disposa de tecnologies d’assistència a la persona conductora i el FordPas Connect per millorar la utilització del vehicle i optimitzar els costos de funcionament.

La tecnologia Auto Start-Stop d’estalvi de combustible segueix estant inclosa de sèrie en tota la gamma. Els conductors i conductores també poden utilitzar EcoGuide, que utilitza la posició GPS per donar consells predictius sobre com aconseguir la millor eficiència de combustible a la carretera.

Per primera vegada, els conductors i conductores de la Ford Transit podran triar entre modes de conducció seleccionables per adaptar el rendiment de conducció a condicions diverses: Mode Eco, Mode relliscós, Mode Fang per a models amb tracció a les quatre rodes i Mode Remolc per remolcar remolcs grans o vaixells amb pes superior a l’ordre de marxa del vehicle.

Un cotxe electrificat el 2021

Ford va anunciar recentment que un nou Transit totalment elèctric s’unirà a la línia de vehicles comercials electrificats de la companyia el 2021.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *