1. Home
  2. Actualitat
  3. La tecnologia Lexus Hybrid Drive de segona generació s’imposa
La tecnologia Lexus Hybrid Drive de segona generació s’imposa

La tecnologia Lexus Hybrid Drive de segona generació s’imposa

0
0

Lexus va aconseguir el  passat mes de setembre una fita molt important. Més del 95% de les matriculacions de la marca al mercat espanyol incorporaven tecnologia híbrida de segona generació. A aquesta fita s’hi ha arribat gràcies a l’excel·lent acceptació per part dels clients, especialment del nou Lexus IS 300h. De les cinc gammes de vehicles que actualment comercialitza Lexus a Espanya, totes elles, ja incorporen tecnologia Lexus Hybrid Drive de segona generació.

Lexus_EU_HybridFSport_Range_2013

La tecnologia Lexus Hybrid Drive, des de la seva introducció l’any 2005, ha mantingut un liderat clar en quan a disseny, fabricació i vendes globals de vehicles híbrids en el mercat premium.

En aquests moments ja hi ha més de mig milió d’híbrids Lexus  en circulació per tot el món. Amb motors de quatre, sis o vuit cilindres amb transmissions Lexus Hybrid Drive i la opció de tracció a les rodes posteriors, davanteres o total, la gamma Lexus Hybrid Drive cobreix la immensa majoria dels segments del mercat premium. Aquest pas important reflexa la creixent importància de Lexus Hybrid Drive dins la gamma de models de Lexus. El 2011, més del 80% de tots el Lexus venuts a Europa van ser models híbrids, el 2012 aquest percentatge va arribar al 90% i les previsions per aquest any 2013 són incrementar aquest percentatge fins a arribar a una xifra superior al 97%. Des del principi, la filosofia de Lexus ha estat el desenvolupament de vehicles que estableixin noves metes de qualitat, luxe i rendiment, mitjançant un enfocament radical respecte al disseny i fabricació del vehicles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *