1. Home
  2. Actualitat
  3. La Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries aplega 700 vehicles
La Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries aplega 700 vehicles

La Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries aplega 700 vehicles

0
0

Set-cents cotxes clàssics van omplir Arbúcies ahir en la vuitena trobada de cotxes Clàssics. L’activitat, organitzada pel Clàssics Montseny-Guilleries, va aplegar més de 2.500 persones. Després de l’èxit de les anteriors edicions enguany la participació es va limitar als vehicles matriculats abans del 1986, és a dir, aquells que tenen trenta anys o més.

Foto: Ajuntament d'Arbúcies
Foto: Ajuntament d’Arbúcies

La festa va començar a les 9 del matí amb l’arribada dels vehicles i la seva ubicació en les zones habilitades per aparcar i que es trobaven al carrer Camprodon, al pàrquing de l’escola, al pàrquing del CAP, a Can Cassó, al passeig Doctor Carulla, a la baixada de la Pietat, a l’avinguda dels Països Catalans i al patí de l’institut. Els 500 primers vehicles van tenir l’esmorzar gratuït i els acompanyants i resta de participants van poder esmorzar botifarra a preus reduïts.

A les 9 del matí també va començar el 1r concurs de dibuix infantil i, passades les 12 del migdia, el grup h6 Teatre va fer l’entrega dels premis als guanyadors. A la 1 del migdia es va fer el sorteig de nits d’hotel, àpats i altres sorpreses que l’organització tenia preparades entre els números que es van vendre en l’arribada dels vehicles. També hi va haver una zona de mercat i una exposició de bicicletes retro a l’Hotel Montsoliu.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *