La última metamorfosi del Peugeot i-Cockpit

El revolucionari PEUGEOT Panoramic i-Cockpit de l’E-3008 deixa empremta en els lectors d’AUTO BILD i COMPUTER BILD a Alemanya, guanyant el Connected Car Award 2023 a la categoria d”Entreteniment’.

El PEUGEOT Panoramic i-Cockpit ha conquerit l’audiència alemanya, rebent el prestigiós Connected Car Award 2023 per la seva excepcional contribució a l’entreteniment automotriu. Aquesta innovadora tecnologia, implementada per primera vegada en el nou PEUGEOT E-3008, promet una conducció instintiva, segura i confortable.

Al cor del nou Panoramic i-Cockpit hi ha una impressionant pantalla panoràmica d’alta definició de 21 polzades, flotant elegantment sobre el davantal. Aquest disseny no només ofereix una estètica futurista, sinó que també millora l’accessibilitat a la pantalla tàctil i la visibilitat de la informació presentada.

El volant compacte i els comandaments configurables individualment (i-Toggles) afegixen una capa addicional de comoditat, permetent un accés ràpid a les funcions més utilitzades. La disposició intel·ligent del quadre de comandaments sobre el volant proporciona tota la informació essencial relacionada amb la conducció, mentre que la pantalla tàctil a la dreta ofereix un control intuïtiu sobre sistemes clau com ara la calefacció/aire condicionat, la navegació, la multimèdia i la connectivitat.

Descobreix una nova dimensió d’entreteniment i comoditat amb el PEUGEOT E-3008 i el seu revolucionari Panoramic i-Cockpit, una combinació perfecta d’innovació tecnològica i elegància.

Total
0
Shares
Anterior
Renovació destacada del Tiguan: Disseny innovador i tecnologia avançada

Renovació destacada del Tiguan: Disseny innovador i tecnologia avançada

Després de dues generacions i 7,6 milions d’unitats venudes, el Tiguan

Posterior
Els pilots de MotoGP volen menys curses esprint

Els pilots de MotoGP volen menys curses esprint

Fabio Quartararo i Aleix Espargaró s'han mullat en contra del nou format

També et pot interessar
Total
0
Share