1. Home
  2. Actualitat
  3. La Universitat de Bocconi nomena Luca de Meo, alumne de l’any
La Universitat de Bocconi nomena Luca de Meo, alumne de l’any

La Universitat de Bocconi nomena Luca de Meo, alumne de l’any

0
0
Luca de Meo
Luca de Meo

Luca de Meo, president de Seat ha estat nomenat Alumne de l’Any 2017 per la Universitat Bocconi de Milà. Riccardo Monti, president de l’Associació Alumni d’aquesta Universitat, presentarà el premi en una cerimònia el proper 20 d’octubre.

De Meo es va graduar en Administració d’Empreses a 1992, amb una tesi en ètica empresarial que va ser de les primeres dissertacions sobre aquest tema a Itàlia. El premi es lliura a aquells ex alumnes distingits per exemplificar els valors de Bocconi: professionalitat, iniciativa, integritat, responsabilitat i obertura al pluralisme.

Més de dues dècades d’experiència

De Meo compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’automoció. Va començar la seva carrera a Renault, abans d’unir-se a Toyota Europe, per continuar en el Grup Fiat, on va dirigir les marques Lancia, Fiat, Alfa Romeo i Abarth. El 2009, de Meo es va unir al Grup Volkswagen com a director de Màrqueting de la marca Volkswagen, i posteriorment del Grup Volkswagen. El 2012 es va convertir en responsable de Vendes i Màrqueting i membre del Consell d’Audi AG, fins a 2015, moment en què va ser nomenat president de Seat. També és membre del Consell d’Administració de Ducati i president de la Junta Directiva de Seat Metropolis: Lab Barcelona.

A més, De Meo va ser col·laborador acadèmic de SDA Bocconi School of Management. En paral·lel, la Universitat de Harvard li va dedicar un ‘case study’ el 2013 pel seu treball com a director de Màrqueting del Grup Volkswagen que va ser inclòs en el llibre ‘Collective Genius’.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *