La xarxa de concessionaris Nissan a Catalunya regala als seus clients dos anys addicionals de garantia

Nissan manté una forta implantació comercial a Catalunya, el segon mercat més important a Espanya, amb una quota del 15 %, tot i la pronunciada caiguda acumulada d’aquest mercat, al voltant del 35 %, segons les dades més recents d’ANFAC. El Nissan Qashqai va ser el crossover més venut a Catalunya durant l’exercici anterior, i el tercer model més venut d’entre tots els segments. A més, Nissan va ser la marca que més vehicles elèctrics va vendre durant l’exercici anterior a Catalunya, la qual cosa demostra l’aposta decidida per Catalunya com a regió capdavantera de les tendències actuals.

Per aquest motiu, focalitzats en el client amb una experiència de marca innovadora, Nissan manté el lideratge en allò que la societat catalana ens demana: crossovers i mobilitat elèctrica. A tot això cal afegir una experiència des del punt de vista del client català, que s’ha anat consolidant al llarg del temps i que ara Nissan ha decidit reforçar, ampliant només per Catalunya i pel client en particular, la garantia de dos anys addicionals dels nous vehicles adquirits des d’ara i fins el 31 de desembre.

L’equivalent econòmic d’aquesta mesura és un estalvi pels clients particulars que adquireixin ara el seu vehicle d’uns 600 euros de mitjana, que va des dels 465 € en un Micra fins als 705 € d’un X-Trail.

Nissan confia en la fortalesa de la marca a Catalunya i en la sòlida professionalitat de la nostra xarxa de concessionaris catalans, la col·laboració dels quals està portant a bon port els inicis del desenvolupament del pla de negoci futur que Nissan ha traçat.

Així, en aquests moments complicats en els quals la pandèmia sembla que empitjora, Nissan vol proporcionar una major tranquil·litat en moments d’incertesa econòmica i laboral.

En paraules de Patricia Rocha, responsable de Nissan pel mercat català: «Nissan manté el seu compromís amb Catalunya i amb els nostres clients. Aquesta acció que posem en marxa és una prova més que Nissan manté la seva aposta ferma pel segon mercat més important a Espanya: Catalunya. Són molts els punts de venda distribuïts a través de la geografia catalana i en un moment tan difícil, Nissan vol ser al costat dels seus clients, donar-los suport i traslladar-los tranquil·litat en un moment d’incertesa».

(*) L’acció consisteix en que la xarxa de concessionaris Nissan a Catalunya regala als seus clients 2 anys addicionals d’extensió de garantia. És vàlida només per canal Particular i finançat amb Magic Plan 3 / 3D de RCI Bank. Període de validesa: Noves comandes des de 1.10.20 fins a 31.12.20, comunicats de venda i matriculats fins a 31.12.20.

Per obtenir més informació: Nissan Camps Motor

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Els veïns de Sant Miquel d’Olot prioritzen pacificar el trànsit

Els veïns de Sant Miquel d’Olot prioritzen pacificar el trànsit

Els veïns del barri de Sant Miquel d’Olot han escollit, a través del

Posterior
Nissan Camps Motor / Restaurant Diferent

Nissan Camps Motor / Restaurant Diferent

Viatgem a Begur, al restaurant Diferent, amb el Nissan Juke

També et pot interessar
Total
0
Share