1. Home
  2. Actualitat
  3. La zona blava de Salt s’incrementa 20 cèntims
La zona blava de Salt s’incrementa 20 cèntims

La zona blava de Salt s’incrementa 20 cèntims

0
0
Logo Zona Blava
Logo Zona Blava

La zona blava de Salt s’ha incrementat 20 cèntims i la zona verda costarà 20 euros l’any. Són els preus que el ple ha fixat aquest dilluns mentre segueix treballant en el nou contracte de gestió d’aquestes àrees de pagament.

El regidor de Serveis Econòmics, Toni Vidal, ha subratllat al Diari de Girona que malgrat l’increment que el plenari ha aprovat la zona blava continua essent una de les tarifes més baixes de les Comarques Gironines. També ha explicat que el consistori està treballant en un nou contracte que haurà de determinar quantes zones d’aparcament de pagament es creen a la ciutat, en especial al voltant de l’Hospital Santa Caterina i la Coma Cros.

L’anulació de denúncies per passar-se de l’hora del tiquet passarà a costar 6,20 euros a no ser que hagin passat més de 24 hores. Si s’aparca sense tiquet la denúncia serà de 10 euros.

Nous preus a l’aparcament del Santa Caterina

Pel que fa a l’aparcament de l’Hospital Santa Caterina s’aprovaran preus especials pels treballadors i també pels professionals que treballen als centres educatius que hi ha a l’entorn. Aquest aparcament costarà per ells 28,77 euros al mes.

Per a la resta el preu per hora costarà 0.95 euros i l’abonament del dia sencer 9,35 euros i el mensual 51,75 euros.

Nou contracte de gestió

El nou contracte de gestió, que es vol tenir enllestit al juliol, canvia el model que hi havia fins ara. Actualment l’empresa adjudicatària paga una quantitat a l’Ajuntament i gestiona el servei i la recaptació. Ara serà al revés, serà el consistori qui pagarà una quantitat a l’empresa i gestionarà la recaptació.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *