1. Home
  2. Actualitat
  3. Laia Sanz: Dona i pilot
Laia Sanz: Dona i pilot

Laia Sanz: Dona i pilot

0
0

Laia Sanz reivindica la seva condició de dona i pilot en un llibre signat per Eloi Vila i que relata el procés que ha convertit a la catalana en una de les millors pilots del món.

“Sí, sóc dona i sóc pilot, però no sóc una noia estranya”, va explicar la dakariana en declaracions al 9 Esportiu alhora de presentar el llibre. Declaracions contundents de la cabrerenca que fins ara s’havia resistit a donar el beneplàcit a una biografia que parlés sobre ella.

Tal i com recull el rotatiu esportiu es tracta d’una proposta de l’editorial RBA que la pilot va acceptar després de l’històric novè lloc al Dakar i l’encarregat de relatar la vida de la Laia va ser Eloi Vila, un escriptor i guionista vallesà que va conèixer durant el rodatge del programa El Convidat que TV3 li va dedicar.

Vila defineix el llibre com una “narració èpica i emocionant” en la que el Dakar hi té un fil conductor però que no parla exclusivament del Dakar.

La pilot, satisfeta, va explicar al 9 Esportiu que és “bastant tancada” i que el llibre li ha servit per obrir-se. Una publicació que segons l’editora, Clara Sabrià “no és purament d’esports” sinó que “trascendeix a l’esport”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *