1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Ajuntament de Figueres entrega els premis Firavo 2021
L’Ajuntament de Figueres entrega els premis Firavo 2021

L’Ajuntament de Figueres entrega els premis Firavo 2021

0
0

Firavo 2021 ha generat un impacte econòmic a la ciutat de 525.000 euros

Com els darrers anys, entre tots els compradors d’un cotxe a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres, que es va celebrar al recinte firal els dies 1, 2 i 3 d’octubre, es sortejava una targeta per expositor per poder aparcar gratuïtament en qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres durant un any, gentilesa de Fisersa.

L’acte es va celebrar al saló de plens de l’Ajuntament de Figueres on l’alcaldessa, Sra. Agnès Lladó, va felicitar els guanyadors i va agrair la tasca que realitzen els expositors cada any per convertir Firavo en una fira consolidada i de referència a la província de Girona i que, a més, ajuda a promoure la recuperació econòmica en aquesta situació de postpandèmia. Segons un estudi encarregat per l’Ajuntament de Figueres, Firavo té un impacte econòmic de més de mig milió d’euros a la ciutat, la qual cosa vol dir que els visitants, la majoria de fora de Figueres (57%), a banda de mirar cotxes també realitzen altres despeses a la ciutat, sobretot en el sector de la restauració i comerç.

Enguany Firavo va tenir 9.000 visitants i es varen vendre 237 cotxes.

A un preu mig de 17.000 euros es va arribar a una facturació de 4.029.000 euros. L’estudi també reflecteix que el 61% de la gent que va visitar Firavo tenia la intenció de comprar un cotxe i el 78% de la gent enquestada manifesta que la Fira contribueix a canviar de vehicle i que recomanaria a amics i familiars a visitar-la.

L’estudi conclou que Firavo és una eina útil, important per la economia de la ciutat i un exemple de treball conjunt entre el sector públic i privat per tirar endavant iniciatives positives com Firavo.

Cal destacar que el 15% de la gent es va assabentar de la Fira a través de les xarxes socials, una eina cada vegada més important en la societat d’avui en dia i que la majoria de la gent, un 96,2%, va tenir una valoració positiva per les mesures sanitàries realitzades per part de tothom a la Fira.

Finalment, Xavier Vilanova, membre de l’organització, per part dels concessionaris, va agraïr la presència del públic assistent, a Fisersa pels premis que otorga i a l’Ajuntament per la seva implicació en poder tirar endavant aquesta Fira un any més, ja que no s’ha deixat de fer mai, tot i la pandèmia.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *