1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Ajuntament de Figueres entrega els premis FIRAVO’16
L’Ajuntament de Figueres entrega els premis FIRAVO’16

L’Ajuntament de Figueres entrega els premis FIRAVO’16

0
0

L’Ajuntament de Figueres ha fet entrega aquest migdia dels vals corresponents a les targetes per aparcar gratuïtament durant un any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres.

Un any més, entre tots els compradors d’un cotxe a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres es sortejava una targeta (una per expositor, en total 17) que permet aparcar gratuïtament a la zona blava de Figueres, gentilesa de Fisersa. A l’acte hi han assistit els premiats que, juntament amb un representant de l’expositor on havien comprat el cotxe, han recollit un val que els permetrà bescanviar a les oficines de Fisersa per l’esmentada targeta. L’entrega dels vals ha anat a càrrec del Sr. Jordi Masquef, regidor de Fires de l’Ajuntament de Figueres, el Sr. Manel Toro, en representació de Fisersa i Xavier Vilanova, gerent de Garatge Central, Dani Sala, gerent de Garatge Sala, i Josep Juanola, cap de vendes de Garatge Plana, en representació de la comissió organitzadora. L’acte ha estat conduït per Ramon Serra, del departament de Fires i Turisme de l’Ajuntament de Figueres.

ford

A més, el regidor de Fires de l’Ajuntament de Figueres, el Sr. Jordi Masquef, ha fet una valoració de l’edició d’enguany.

Esdeveniment de referència

Segons Jordi Masquef, la Fira del Vehicle d’Ocasió és una fira del tot consolidada, no només a la comarca, sino a tota la província de Girona, i aixís ho demostra les dades que ha presentat: 12.000 visitants, 205 vehicles venuts, 12.000 euros preu de mitjana i, en definitva, una facturació de 2.500.000 euros. Aquest any s’ha notat molt la presència de visitants de comarques barcelonines, la qual cosa demostra que la Fira ha “traspassat fronteres comarcals”. Una fira pràctica, segons paraules de Masquef, ja que el comprador té en un mateix espai gairebé totes les marques i models a la seva disposició, una oferta variada de preus i, sobretot, la confiança que et dóna el personal qualificat i professional alhora de realitzar la compra d’un vehicle de segona mà. A més, ha volgut agraïr a tots els expositors la seva implicació en la Fira.

Per la seva banda, Xavier Vilanova, gerent de Garatge Central, concessionari oficial Ford, en nom de la comissió organitzadora, ha resaltat que el resultat ha estat molt positiu, ja que les dades han estat molt millors que l’any passat, i també ha volgut agraïr als concessionaris i empreses de compra-venda la seva participació i els ha animat a repetir l’any vinent.

sdr
sdr

sala

XT
fiat

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *