1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Ajuntament de Figueres entrega les targetes premiades del FIRAVO’17
L’Ajuntament de Figueres entrega les targetes premiades del FIRAVO’17

L’Ajuntament de Figueres entrega les targetes premiades del FIRAVO’17

0
0

firavo_2

L’Ajuntament de Figueres va fer entrega dels vals corresponents a les targetes per aparcar gratuïtament durant un any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres.

Un any més, entre tots els compradors d’un cotxe a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres es sortejava una targeta (una per expositor, en total 14) que permet aparcar gratuïtament a la zona blava de Figueres durant un any, gentilesa de Fisersa. A l’acte hi han assistit els premiats que, juntament amb un representant de l’expositor on havien comprat el cotxe, han recollit un val que els permetrà bescanviar a les oficines de Fisersa per l’esmentada targeta. L’entrega dels vals ha anat a càrrec del Sr. Ramon Serra, tècnic de Fires de l’Ajuntament de Figueres, el Sr. Lluís Martínez, gerent de Fisersa i Xavier Vilanova, gerent de Garatge Central.

firavo17_1

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres ha tancat l’onzena edició amb 210 cotxes venuts a un preu mig de 12.000 euros i una facturació que arriba als 2.520.000 euros entre els 14 concessionaris participants. Al llarg dels tres dies de la fira, unes 11.000 persones han visitat l’espai de 6.000 m² al Recinte Firal, on s’exposaven prop de 450 vehicles.

El Sr. Ramon Serra afirma que l’onzena edició ha estat un èxit, tenint en compte l’increment de vendes i de facturació, i destaca que la Fira del Vehicle d’Ocasió s’ha convertit en un “certamen de referència, no només a l’Alt Empordà, sinó a nivell de les comarques gironines”. Per la seva banda, el Sr. Xavier Vilanova ha agraït els assistents, els participants i ha valorat molt positivament aquesta edició, “tot i el moment polític que està vivint el país.” I ha animat als expositors a repetir l’any vinent.

Els 14 concessionaris participants a l’edició 2017 han estat Autopodium, Conauto, Garatge Central, Garatge Guix, Garatge Plana, Garatge Sala, Interdiesel, Interfren, Noumovil, Texauto Sport, Turismes Figueres, Vilafant Motor, XT Multimarca, i Autorecord Padro.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *