Home Actualitat L’Ajuntament de Figueres entrega les targetes premiades del FIRAVO’17
L’Ajuntament de Figueres entrega les targetes premiades del FIRAVO’17

L’Ajuntament de Figueres entrega les targetes premiades del FIRAVO’17

0
0

firavo_2

L’Ajuntament de Figueres va fer entrega dels vals corresponents a les targetes per aparcar gratuïtament durant un any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres.

Un any més, entre tots els compradors d’un cotxe a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres es sortejava una targeta (una per expositor, en total 14) que permet aparcar gratuïtament a la zona blava de Figueres durant un any, gentilesa de Fisersa. A l’acte hi han assistit els premiats que, juntament amb un representant de l’expositor on havien comprat el cotxe, han recollit un val que els permetrà bescanviar a les oficines de Fisersa per l’esmentada targeta. L’entrega dels vals ha anat a càrrec del Sr. Ramon Serra, tècnic de Fires de l’Ajuntament de Figueres, el Sr. Lluís Martínez, gerent de Fisersa i Xavier Vilanova, gerent de Garatge Central.

firavo17_1

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres ha tancat l’onzena edició amb 210 cotxes venuts a un preu mig de 12.000 euros i una facturació que arriba als 2.520.000 euros entre els 14 concessionaris participants. Al llarg dels tres dies de la fira, unes 11.000 persones han visitat l’espai de 6.000 m² al Recinte Firal, on s’exposaven prop de 450 vehicles.

El Sr. Ramon Serra afirma que l’onzena edició ha estat un èxit, tenint en compte l’increment de vendes i de facturació, i destaca que la Fira del Vehicle d’Ocasió s’ha convertit en un “certamen de referència, no només a l’Alt Empordà, sinó a nivell de les comarques gironines”. Per la seva banda, el Sr. Xavier Vilanova ha agraït els assistents, els participants i ha valorat molt positivament aquesta edició, “tot i el moment polític que està vivint el país.” I ha animat als expositors a repetir l’any vinent.

Els 14 concessionaris participants a l’edició 2017 han estat Autopodium, Conauto, Garatge Central, Garatge Guix, Garatge Plana, Garatge Sala, Interdiesel, Interfren, Noumovil, Texauto Sport, Turismes Figueres, Vilafant Motor, XT Multimarca, i Autorecord Padro.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *