1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Ajuntament de Figueres fa entrega dels premis de FIRAVO
L’Ajuntament de Figueres fa entrega dels premis de FIRAVO

L’Ajuntament de Figueres fa entrega dels premis de FIRAVO

0
0

20141017_130655L’Ajuntament de Figueres i Fisersa han fet entrega de les targetes d’aparcament gratuït durant 1 any a la zona blava de Figueres que es van sortejar entre tots els compradors d’un vehicle durant la 8a Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres que va tenir lloc del 3 al 5 d’octubre.

A l’acte han assistit les persones guanyadores del concurs, acompayades de l’expositor que li va vendre el cotxe, el qual era l’encarregat de fer entrega del premi.

20141017_131508El Tinent d’Alcalde, el Sr. Manel Toro, ha resaltat l’èxit d’aquesta Fira, ja consolidada i un referent a les comarques de Girona i ha proporcionat les següents dades: 180 cotxes venuts (un lleuger increment respecte l’any anterior), un preu mig de vehicle de 13.000 euros i una afluència al voltant de les 10.000 persones. El gerent de Fisersa, el Sr. Lluís Martínez. per la seva banda, ha explicat el funcionament de la targeta per aparcar gratuïtament durant un any a qualsevol zona blava de Figueres i el Sr. Jaume Pérez, en representació de l’organització de la Fira, ha donat les gràcies a l’Ajuntament de Figueres per la seva gran cooperació des dels inicis de la Fira, per l’oportuniat de poder realitzar aquest sorteig enguany i ha destacat que la base de l’èxit de la Fira són els vehicles modèlics que hi aporten els expositors, la qual cosa fa que la Fira tingui el segell de seriositat, qualitat i, sobretot, confiança vers el client.

20141017_132232

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *