L’Ajuntament de Girona compra dos nous minibusos per a les línies de bus urbà L7 i L11

L’Ajuntament de Girona incorporarà dos autobusos a la flota de vehicles de transport públic urbà de la ciutat, concretament a les línies L7 (Torre Gironella – Can Gibert del Pla – Hospital de Salt) i L11 (CAP Güell – CAP Montilivi – UdG-Montilivi). Es tracta de dos busos per a Transports Municipals del Gironès (TMG), amb capacitat per a 55 persones cadascun, dotats de plataforma baixa autoportant i propulsats amb gasoil d’acord amb la normativa d’emissions Euro6.

Aquesta adquisició permetrà transportar un major nombre de passatgers, ja que els nous vehicles substituiran dos microbusos de 14 anys d’antiguitat, amb capacitat per a 22 persones. A més, a diferència dels anteriors, que eren de plataforma alta i no autoportant, aquests seran accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

La regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda, ha explicat que, “des del consistori s’està fent una renovació molt important dels autobusos a la ciutat, amb la intenció de millorar tant la comoditat de les persones viatgeres i treballadores, com també l’eficiència energètica de la flota. Amb aquesta incorporació modernitzem dues línies que creuen bona part de Girona, ampliant capacitat i, per tant, reforçant aquesta aposta que fem des del govern per un transport públic segur i de qualitat al servei de la ciutadania”.

El cost d’adquisició dels dos vehicles ha estat de 439.600 euros (IVA exclòs), i està previst que comencin a circular a partir del proper mes de març.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Tall de circulació a la rotonda de la Creu de Palau de la ciutat de Girona

Tall de circulació a la rotonda de la Creu de Palau de la ciutat de Girona

El dissabte 13 de febrer, de 8 a 20 h, s’executaran les obres de pavimentació de

Posterior
CUPRA León e-Hybrid: Ecològic d’altes prestacions

CUPRA León e-Hybrid: Ecològic d’altes prestacions

El nou CUPRA León es vol convertir en un autèntic referent en esportivitat en un

També et pot interessar
Total
0
Share