1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Ajuntament de Palafrugell engega un servei de transport anomenat ‘El Cotxe’
L’Ajuntament de Palafrugell engega un servei de transport anomenat ‘El Cotxe’

L’Ajuntament de Palafrugell engega un servei de transport anomenat ‘El Cotxe’

0
0
Foto: Ajuntament de Palafrugell
Foto: Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell, amb la participació de l’Associació de Taxistes del municipi ha engegat un  servei que porta per nom ‘El Cotxe’. Es tracta del nou servei de transport de persones majors de 45 anys o amb dificultat de desplaçament per a visites al Centre d’Atenció Primària de Palafrugell (CAP).

Aquest és un nou servei que neix per donar resposta a les necessitats de comptar amb un transport regular i constant i que cobreix bona part del territori urbà de la població.

Cinc dies la setmana

El servei s’oferirà durant cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres. Els usuaris només han d’estar a la parada a l’hora indicada. Hi ha un total de set punts durant el trajecte, el qual s’inicia a la parada de taxis de l’estació d’autobusos i finalitza al CAP. Les parades al llarg del trajectes són al carrer Mestre Sagrera cantonada amb el carrer Múrcia, a la plaça 11 de setembre, al carrer Manufactures del suro cantonada carrer de Pals, al carrer Pompeu Fabra cantonada carrer d’Empúries i a l’Avinguda Pozo Alcón amb carrer Enric Granados. Amb aquesta situació de les parades s’intenta arribar a cobrir un ampli espai de territori del municipi per tal que la gent que té dificultats per arribar al CAP disposi d’un transport de forma regular, de qualitat i a un preu molt assequible.

El servei s’inicia a 2/4 de 8 del matí, amb arribada al CAP a les 8 aproximadament. Cal destacar que el preu és d’1 € per trajecte d’anada o tornada de la parada al CAP o viceversa i cal abonar-lo directament al taxista.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *