L’Ajuntament d’Olot reclama modificar el punt d’inici de la variant per evitar “endarrerir” les obres

Membres de la plataforma Salvem les Valls en un dels trams afectats per la variant aquest 12 de novembre del 2020. (Horitzontal)

L’Ajuntament d’Olot reclama al Departament de Territori modificar el punt d’inici de la variant d’Olot, que l’estudi informatiu situa a la boca sud del túnel de la Serra de Sant Valentí, i mantenir el que es preveia al projecte constructiu del 2015, ubicat sobre la traça de l’actual C-152 i el traçat de tota la part sud. Segons el consistori, el traçat de l’estudi informatiu de la variant que hi ha a informació pública queda “supeditat” a la resolució de les variants de les Preses i la Vall d’en Bas. Amb la modificació proposada a les al·legacions que ha fet l’Ajuntament, es donaria “autonomia” en la tramitació i execució de la carretera al seu pas pel municipi, evitant retards.

Per la seva banda, Salvem les Valls al·lega que aquesta no és la infraestructura que la comarca i Olot “necessiten” i critica que es pretenguin invertir 200 MEUR en “augmentar el trànsit”, contravenint la llei de canvi climàtic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Mor una dona de 68 anys després de ser atropellada accidentalment pel seu marit a Cabanes

Mor una dona de 68 anys després de ser atropellada accidentalment pel seu marit a Cabanes

Una dona de 68 anys ha mort després de ser atropellada accidentalment pel seu

Posterior
Novetat Zero Motorcycles 2021

Novetat Zero Motorcycles 2021

Zero desvetlla la seva gamma pel 2021 amb la SR/S com a punta de llança i la

També et pot interessar
Total
0
Share