1. Home
  2. Actualitat
  3. L’alumnat de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà fa educació viària a dins del poble
L’alumnat de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà fa educació viària a dins del poble

L’alumnat de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà fa educació viària a dins del poble

0
0
Foto: Ajuntament de Begur
Foto: Ajuntament de Begur

L’alumnat de l’escola pública l’Olivar Vell d’Esclanyà ha posat en pràctica aquesta setmana les sessions d’educació viària rebudes a les aules pels carrers del nucli urbà. Alguns alumnes han fet la pràctica d’educació viària amb bicicleta, altres amb patinet i altres, especialment els més petits, a peu, com a vianants.

Es tracta d’una experiència que normalment es fa en circuits tancats però que s’ha decidit fer en un escenari real com és el nucli urbà d’Esclanyà .Aquest ha estat tallat al trànsit i membres de l’AMPA Creu Roja i Protecció Civil han controlat els diferents punts per on passaven els nens i nenes.  L’activitat s’ha organitzat com una gincama amb diferents proves.

Els joves escolars han rebut dues classes teòriques d’educació viària, a més, abans de sortir, han fet un petit repàs de les ensenyances rebudes. Durant les classes, a càrrec de monitors policials, aquests han treballat amb els escolars la gestió emocional; l’atenció i la interacció adaptada a l’entorn; la valoració del risc i vulnerabilitat; la gestió de la influència; la gestió dels límits personals en les seves capacitats, i l’atenció, la interacció i l’adaptació a l’entorn.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *