1. Home
  2. Actualitat
  3. Lamborghini Veneno Roadster: Només per als teus ulls
Lamborghini Veneno Roadster: Només per als teus ulls

Lamborghini Veneno Roadster: Només per als teus ulls

0
0

Amb un preu de 3,3 milions d’euros, impostos no inclosos, i havent-se’n fabricat només nou unitats, el títol que acabeu de llegir li queda que ni pintat. I és que molt provablement és ara, davant la pantalla, quan teniu l’oportunitat d’estar més a prop d’aquesta meravella.

304318

Text: Sergi Mejías | Fotos: Lamborghini

Els d’El Motor de Girona som dels que pensem que sempre cal donar les gràcies a Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, McLaren i totes les altres marques capaces d’alimentar els nostres somnis amb aquests exquisits tasts de realitat. En aquesta ocasió us proposem el Lamborghini Veneno Roadster. Sí, ja sabem que no és d’una rabiosa actualitat.  Però no hi ha cap dubte que amb només nou unitats fabricades, cadascuna amb preu de venda de 3,3 milions d’euros –impostos a banda-, mereix un lloc en el nostre Hall of Fame.

304319Veneno, quin gran nom per aquest pura sang que en la seva versió roadster no té sostre i només compta amb una barra antibolcada per emfatitzar la seva vocació de descapotable. Així que no el podreu cobrir ni quan somieu que el conduïu.

Sota el capó palpita un motor de 6.5 litres, 12 cilindres i 750 CV de potència que, amb un pes de 1.490 quilos del Veneno, permet oferir prestacions de cotxe de carreres. Accelera de 0 a 100 km/h en 2,9 segons i arriba fins els 355 km/h. Compta con una transmissió IRS amb cinc modes de conducció i tracció integral.

Sustentat en un xassís monocasc, a l’interior destaquen els materials més esportius que es poden trobar,  com ara els compòsits i la fibra de carboni, els quals recreen una atmosfera única. Què més es pot demanar? Elegir el color? Per suposat, els nou afortunats que el van poder encarregar  es van permetre elegir el color.  Què menys,  per 3,3 milions d’euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *