1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Ampera-e guanya el Paul Piescht per la seva tecnologia
L’Ampera-e guanya el Paul Piescht per la seva tecnologia

L’Ampera-e guanya el Paul Piescht per la seva tecnologia

0
0
Foto: Opel
Foto: Opel

El nou Opel Ampera-e ha guanyat el premi Paul Piescht 2017 per la seva tecnologia amb el 41% dels vots dels 27 redactors en cap de la revista ‘Auto Motor and Sport i les seves publicacions associades a 21 països del món.

Aquest premi especial per a les idees tecnològiques més destacades és una trobada habitual des de 1989. Es diu en honor de Paul Piestch, expilot de Gran Premi i cofundador de Motor Presse Stuttgart. Les condicions per optar a la nominació d’una innovació són que estigui a punt per a la seva producció en sèrie i aporti un gran valor afegit per als clients en les àrees de medi ambient, confort, seguretat o economia.

Un cotxe elèctric compacte

El compacte cotxe elèctric accelera de 0 a 50 km / h en 3,2 segons i la recuperació de 80 a 120 km / h es completa amb èxit en 4,5 segons (xifres preliminars). Per beneficiar-se de l’autonomia total, la velocitat màxima està limitada electrònicament a 150 km / h.

Quan finalment l’Opel Ampera-e necessita recarregar-se, una càrrega de 30 minuts en un carregador ràpid de corrent continu de 50 kW afegirà altres 150 quilòmetres d’autonomia a la nova generació de bateries de ions de liti de l’Ampera-e (valor mitjà, mesurat amb base a proves NEDC preliminars). D’altra banda, el par màxim de 360 Nm és el responsable de l’electritzant temperament del nou model. El rendiment del motor elèctric és equivalent a 204 CV / 150 kW, el que fa que arrenqui sense esforç des d’aturat o acceleri vigorosament a l’hora d’incorporar-se a una autovia, sent dos dels principals punts forts de l’Opel Ampera-e.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *