1. Home
  2. Actualitat
  3. Land Rover Defender Celebration Series: Homenatge d’acomiadament
Land Rover Defender Celebration Series: Homenatge d’acomiadament

Land Rover Defender Celebration Series: Homenatge d’acomiadament

0
0

Aquest any Land Rover deixarà de fabricar el mític Defender tal com el coneixem. I abans de que faci el salt cal al futur amb una nova família, n’ha creat tres sèries limitades per retre homenatge a aquest emblemàtic model.

1 Celebration Series

Text: Sergi Mejías | Fotos: Land Rover.

Land Rover jubila el model que va significar l’origen de la marca, un Defender que ha esdevingut un emblema dels tot terreny. N’hi ha prou de fer un ràpid exercici per adonar-nos de fins on ha arribat aquest model britànic. Penseu només en un tot terreny pur… i ara digueu-nos quina és la primera imatge que es ha passat pel cap. És molt probable que hagi sigut la del Defender. Així, doncs, abans d’enfocar cap al futur Land Rover i com a Celebration Series ha llançat tres edicions d’aquest model: Autobiography, Heritage i Adventure.

2 AutobiographyAutobiography Edition. Aquesta és de la denominació de la versió més luxosa de totes tres, l’opció més exclusiva i més ben equipada, de la qual se’n han fabricat només 180 unitats. Una decoració exclusiva en dues tonalitats, la tapisseria Windsor i els fars de LED són part del seu equipament. En aquest cas s’ha escollit la carrosseria curta, la 90 Station Wagon, i el motor dièsel 2.2 de 150 CV.

3 HeritageEl Heritage Edition resulta d’allò més evocador, amb carrosseria de color verd i el sostre blanc, i la clàssica graella frontal. Aquest model està disponible amb carrosseries llarga i curta, les 110 i 90, respectivament, i se’n fabricaran 2.654 unitats. Pels més nostàlgics del Defender aquest serà, sens dubte, el millor homenatge.

4-Adventure

Amb el nom d’Aventure Edition, Land Rover proposa el model més aventurer, equipat amb ‘snorkel’, protector de baixos i estreps laterals. I també amb detalls com la reixeta i les llantes de color negre brillant, mentre que a l’interior destaca la tapisseria Windsor. Land Rover en fabrica 2.277 unitats disponibles amb carrosseria 90 Hard Top, 90 Station Wagon, 100 Utility Wagon i 110 Station Wagon, i en colors gris, blanc i taronja, tots brillants.

8 Defender conceptI per què l’homenatge sigui complet, Land Rover ha recreat una part de la seva història construint una rèplica de la cadena de muntatge emprada per  la fabricació del seu primer 4×4, l’any 1948. La rèplica `Defender Production Line´ recrea minuciosament com es va construir el primer Series I Land Rover a la planta de Solihull, tot just després de la Segona Guerra Mundial. I si voleu saber com serà el nou Defender, aquí el teniu en forma de concept car.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *