1. Home
  2. Actualitat
  3. Land Rover desvetlla l’innovador Discovery Vision Concept
Land Rover desvetlla l’innovador Discovery Vision Concept

Land Rover desvetlla l’innovador Discovery Vision Concept

0
0

Land Rover ha revelat a Nova York les característiques del Discovery Vision Concept, una visió de la futura família de vehicles Discovery de Land Rover que està previst que surti a la venda l’any 2015.

Land Rover Discovery

L’interior, innovador, espaiós i versàtil, proporciona als passatgers nombroses i innovadores prestacions orientades a múltiples estils de vida, un concepte que es resumeix a la perfecció en les àmplies possibilitats de configuració dels seus seients. En abatre els seients o lliscar-los cap endavant o enrere a través del menú de pantalla tàctil, la distribució estàndard de set places del Discovery Vision Concept dóna lloc a una de sis places, de cinc, o fins i tot a un mode “limusina” de quatre places.

La versàtil evolució de la porta del maleter del Discovery incorpora un disseny elèctric d’una sola peça; en combinació amb un estrep posterior desplegable i un seient plegable en forma de banc a la zona de càrrega, s’obté una plataforma multifuncional amb seients enfrontats molt útil per als clients amants d’activitats a l’aire lliure. A més, l’estrep també permet incorporar accessoris com portabicicletes o portaesquís.

El Discovery Vision Concept permet entreveure els projectes de recerca avançats que Jaguar Land Rover està duent a terme. Aquestes tecnologies inclouen prestacions com la HMI de nova generació, que crea una experiència multimèdia rica i realment envoltant per a tots els ocupants. El sistema de Conducció per Control Remot permet al conductor maniobrar el vehicle a baixa velocitat des de l’exterior. Una millor visibilitat en totes les condicions gràcies als potents fars làser de llum de dia, que inclouen la funció de seguiment intel·ligent d’objectes i la reducció del feix de llum per augmentar la seguretat del conductor i la capacitat d’evitar espais estrets augmenta amb l’ajuda visual del sistema Marcador per Làser (Laser Referencing).

Algunes de les tecnologies avançades que Jaguar Land Rover està desenvolupant actualment fan el seu debut en el Discovery Vision Concept, portant les prestacions dels SUV Premium a un nivell superior. L’innovador sistema HUD de capó invisible ofereix una vista sense obstacles del terreny que s’està a punt de superar, el que augmenta considerablement la capacitat i confiança del conductor. Càmeres instal·lades al frontal del vehicle estan connectades amb el HUD integrat en el parabrisa i mentre es travessa un terreny de dificultat extrema, les imatges es projecten sobre el parabrisa, creant un efecte de capó invisible.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *