1. Home
  2. Actualitat
  3. Land Rover Discovery Sport: Una nova generació.
Land Rover Discovery Sport: Una nova generació.

Land Rover Discovery Sport: Una nova generació.

0
0

El nou Discovery Sport arriba al mercat per oferir un excel·lent equilibri entre les aptituds tot terreny dels Land Rover i el refinament dels Range, ocupant el buit deixat pel Freelander, respecte del qual és gairebé 20 centímetres més llarg i compta amb set places i un complet equipament tecnològic.

LandRover1

Text: Redacció | Fotos: Land Rover.

Aquest model s’ofereix en múltiples configuracions i el més novedós dins del segment SUV compacte és que està disponible amb habitacle de 5 o 7 places, i que el sistema de tracció pot limitar-se només a l’eix davanter o ser integral, a les quatre rodes. Per primera vegada Land Rover ofereix un SUV compacte amb 7 places. La segona fila pot comptar amb regulació longitudinal i respatller reclinable.

LandRover2L’èxit comercial del Range Rover Evoque ha motivat que sigui punt de referència per donar forma al Discovery Sport, un model de gran volum en el qual la marca britànica té dipositades grans expectatives. Aquest SUV compacte amplia la família Discovery amb un model més petit i funcional. Fa 4,589 metres de llargada (24 centímetres menys que el Discovery), 2,173 metres d’amplada (amb retrovisors) i 1,724 d’altura. Els seus competidors més directes són l’Audi Q5 i el BMW X3 i intentarà esgarrapar vendes amb l’argument que ‘el Discovery Sport et dóna més per un preu similar’.

LandRover3Les versions amb tracció a les quatre rodes munten de sèrie el sistema Terrain Response, permetent escollir entre cinc modes diferents: ‘conducció general’, ‘herba/graveta/neu’, ‘fang i roderes’, i per últim, el mode ‘sorra’. Opcionalment es pot comptar amb el mode ‘dinàmic’, que proporciona un major rendiment en carretera. En l’apartat tecnològic, el nou SUV de la marca britànica compta amb controls de descens de pendents i d’alliberament de frens en pendents, sensor d’altura lliure (que amb 60 cm és líder en el seu segment) i control de parell del motor, així com avançades tecnologies de seguretat i confort.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *