1. Home
  2. Cotxes
  3. Land Rover millora el Range Rover i el Range Rover Sport
Land Rover millora el Range Rover i el Range Rover Sport

Land Rover millora el Range Rover i el Range Rover Sport

0
0

Land Rover ha anunciat una sèrie de canvis per al Range Rover i el Range Rover Sport.

RR y RR 15MY Off-Road70

Entre les actualitzacions hi ha la funció All-Terrain Progress Control. Aquesta funció permet al conductor arribar a la velocitat desitjada, un cop deixa anar el fre, independentment de si el vehicle està parat o en moviment, sense necessitat de prémer l’accelerador. A més, el sistema supervisa i ajusta contínuament la configuració del vehicle per optimitzar la tracció i continuar avançant davant de qualsevol circumstància. L’All-Terrain Progress Control millora la capacitat tot terreny dels models, mantenint el comportament sobre pendents pronunciades, terrenys difícils i superfícies de baixa adherència.

També s’han optimitzat el motor de gasolina i els propulsors dièsel de cilindres. Les versions TDV6 incorporen ara un únic turbocompressor amb rodaments de boles, la tecnologia de Recirculació de Gasos d’escapament a baixa pressió,  una bomba d’oli de dues etapes que redueix les pèrdues paràsites del motor i un disseny revisat de la tovera de l’injector de combustible. Totes aquestes millores no afectaran al rendiment del motor que seguirà tenint 258 CV. Els models Range Rover Sport SDV6 conserven els turbocompressors seqüencials paral·lels però els canvis de calibratge augmenten el seu rendiment fins a arribar als 306 CV.

Els Range Rover i Range Rover Sport també inclouran un Head-Up Display que projectarà la informació clau per a la conducció en una petita àrea del parabrisa i s’introduiran dos nous i cridaners colors a la paleta de colors disponible per a l’exterior dels vehicles.

Les noves versions 15.5 MY del Range Rover i Range Rover Sport arribaran al mercat al febrer.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *