1. Home
  2. Actualitat
  3. Land Rover presenta “el primer SUV convertible del món”
Land Rover presenta “el primer SUV convertible del món”

Land Rover presenta “el primer SUV convertible del món”

0
0

Land Rover ha revelat el que asseguren que és el primer SUV compacte convertible del món. El nou Range Rover Evoque convertible es defineix com un descapotable ideal per a totes les estacions de l’any.

El nou Land Rover descapotable. (Foto: Land Rover)
El nou Land Rover descapotable. (Foto: Land Rover)

Com cinquè membre de la família Range Rover i primer convertible de la mateixa, el nou model combina el luxe tradicional de la marca britànica amb un disseny específic de quatre seients i un ampli maleter. Segons la marca, el Range Rover Evoque Convertible ha estat desenvolupat per a satisfer els requisits més rigorosos de Land Rover, el que assegura una excepcional rigidesa estructural, el refinament tecnològic característic de la marca, un destacat nivell de seguretat activa i passiva, així com una amplitud de qualitats incomparable .

Gerry McGovern, Director de Disseny i Director Creatiu de Land Rover, va comentar: “El nou Range Rover Evoque Convertible és un vehicle per a totes les estacions de l’any. El seu disseny únic i distintiu, i una enginyeria del més alt nivell mundial afegeixen una altra dimensió a la família Range Rover, millorant encara més el seu atractiu i capacitat de seducció.

Mecanisme de plegat i seguretat en cas d’accident

El mecanisme de plegat en forma de Z finalitza prop de la carrosseria, buscant una aparença ordenada i neta quan el cotxe es descapota. La capota de tela és actualment la més llarga i ampla de totes hi ha al mercat dels models convertibles. El sostre, d’accionament totalment automàtic, pot funcionar a velocitats inferiors a 48 km / h: es plega en 18 segons i cobreix l’habitacle en 21 segons.

El cotxe està equipat amb un dispositiu de protecció que, en cas de bolcada, activa un doble arc de seguretat amb un sistema de barres desplegables integrat i ocult sota la part posterior de la carrosseria. En només 90 mil·lèsimes de segon el cotxe desplega dues barres d’alumini, creant un espai de supervivència segur per als ocupants.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *