1. Home
  2. Actualitat
  3. L’App ‘conductor eficient’ guanya el Desafiament de Desenvolupadors de Ford
L’App ‘conductor eficient’ guanya el Desafiament de Desenvolupadors de Ford

L’App ‘conductor eficient’ guanya el Desafiament de Desenvolupadors de Ford

0
0

L’aplicació ‘conductor eficent’ ha guanyat el Desafiament de Desenvolupadors AppLink per dissenyar en 24 hores aplicacions per al sistema de connectivitat per veu Sync de Ford.

El president Bill Ford (Foto: Ford)
El president Bill Ford (Foto: Ford)

La competició va tenir lloc durant el Web Summit celebrat a Dublín aquesta setmana i que ha atret a 17 equips de diversos països com Alemanya, Rússia, Brasil, Estats Units o Sud-Àfrica.

Un jurat compost per l’equip de desenvolupament de tecnologia de Ford ha designat el ‘Conductor eficient’ com el vencedor de la competició així com del premi del 50.000 euros i els ha ofert l’oportunitat de desenvolupar noves aplicacions per a Ford.

75.000 euros en premis

El desafiament celebrat a Dublín oferia un total de 75.000 euros en premis. Ford i la consultora especialitzada, WeiserMazars, oferiran serveis per valor de fins a 25.000 euros per a les aplicacions guanyadores.

Ford proveeix de programari i tecnologia a la comunitat de desenvolupadors d’aplicacions del Programa de Creadors d’Aplicacions SYNC AppLink, l’únic programa de desenvolupament d’aplicacions en la indústria de l’automòbil, facilitant la feina als desenvolupadors de noves experiències als clients de Ford.

Entrades relacionades

Ford convida els desenvolupadors a crear en 24 hores aplicacions per als seus cotxes (21-10-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *