1. Home
  2. Cotxes
  3. L’Audi S3 Cabrio arribarà al setembre
L’Audi S3 Cabrio arribarà al setembre

L’Audi S3 Cabrio arribarà al setembre

0
0

Audi presenta l’S3 Cabrio, un descapotable de quatre places que arribarà als concessionaris al setembre i costarà 53.300 euros. El seu motor 2.0 TFSI rendeix 300 CV i 380 Nm, i en combinació amb el canvi S tronic, consumeix de mitjana només 7,1 litres / 100 quilòmetres. Com tots els Audi de la família S, l’S3 Cabriolet utilitza la tracció total permanent quattro.

Audi S3 Cabrio

 

La imatge de l’Audi S3 Cabrio és esportiva. Mesura 4,43 metres de llarg (2,60 dels quals corresponen a la distància entre eixos), 1,79 metres d’ample i 1,39 metres d’alt. Les equilibrades proporcions s’estenen amb elegància; els laterals es caracteritzen per línies precises i superfícies arquejades i musculoses.

El quatre places descapotable equipa una capota de lona d’accionament electrohidràulic; l’ús de magnesi, alumini i acer d’alta resistència permet mantenir un pes reduït. Una capa d’espuma d’extraordinàries característiques insonoritzants  muntada al sostre redueix el nivell de soroll en l’habitacle. La capota, que es permet escollir entre tres colors, s’obre i es tanca en 18 segons, fins i tot en marxa per sota dels 50 km/h. En cas d’impacte, un sistema actiu de protecció antibolcada protegeix els passatgers.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *