1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Aygo s’adapta a la generació millenial
L’Aygo s’adapta a la generació millenial

L’Aygo s’adapta a la generació millenial

0
0
El Toyota Aygo s'adapta a la generació millenial
El Toyota Aygo s’adapta a la generació millenial

Són creatius, sociables, multitasca, emprenedors i creatius, els apassiona la tecnologia i són assidus a les xarxes socials. Aquests són alguns dels trets que caracteritzen la generació Millenial, tots aquells nascuts de principis dels anys 80 a l’any 2000. I a ells s’adapta el nou Toyota Aygo.

La marca asiàtica ha millorat el seu model per garantir una mobilitat eficient i sostenible amb les últimes opcions de connectivitat, en un format de disseny cridaner i actual, 100% personalitzable. La proposta de Toyota en el segment A ha estat recentment renovada, reforçant el seu ADN. La seva distintiva ‘X’ frontal ha passat a ser un element estructural tridimensional molt més potent, que es conjuga amb uns grups òptics redissenyats.

Nou disseny i materials

La secció inferior del frontal del nou AYGO s’enquadra la seva graella, mentre que les motllures sota els fars accentua la força de la ‘X’ i la seva amplitud. Els fars i els pilots redissenyats estan ara units per una línia lateral que aporta moviment i una sensació de major dinamisme a tot el conjunt. La imatge posterior de Aygo és clarament reconeixeible gràcies a les noves guies lluminoses LED.

L’habitacle ha estat renovat amb noves tapisseries, un patró de colors més sofisticat i un nou quadre d’instruments d’efecte més tridimensional. Tot l’interior ha fet un pas endavant en qualitat percebuda gràcies a la utilització de nous materials i recobriments.

Acabats i personalització

El nou Aygo part de l’acabat x-play, base per a totes les personalitzacions, al qual se sumen la variant descapotable x-wave, d’abundant equipament de sèrie, i l’edició especial x-citi, amb l’exclusiu color exterior x-magenta bi -to. Una oferta que s’adapta als gustos i necessitats dels seus diferents clients potencials.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *