L’electrificació s’obre pas a tot el món: raons que expliquen l’augment de les vendes

Segons un estudi presentat per la consultora PwC, i recollit per Europa Press, les vendes d’elèctrics han crescut a Europa, Estats Units i la Xina en el tercer trimestre de l’any.

La mobilitat elèctrica no es frena. Amb l’objectiu d’esdevenir una opció real per als consumidors i compradors, l’electrificació se segueix obrint pas a tot el món. Així ho certifiquen les últimes dades presentades per la consultora PwC i que recull Europa Press. Però, què motiva el seu creixement? Aquestes són algunes raons que expliquen l’augment de les vendes.

D’acord amb l’estudi, PwC indica que durant el tercer trimestre de l’any les vendes de vehicles electrificats van augmentar un 121% en els deu principals mercats europeus. En altres regions de rellevància mundial s’han registrat xifres inferiors de creixement: un 2% als Estats Units (EUA), fins a 70.000 unitats; i un augment de 66% a la Xina, amb 279.000 automòbils ‘zero emissions’.

Els models híbrids segueixen sent els majoritaris en els diferents mercats principals del món. No obstant això, els no endollables segueixen creixent a un bon ritme. La pregunta que tracta de resoldre la consultora és què motiva aquest creixement generalitzat de les vendes de electrificats.

Raons que expliquen l’augment de les vendes

S’explica que l’augment d’interès per part dels consumidors europeus es deriva dels plans d’incentius engegats a nivell regional i nacional. A més, afegeixen altres raons com l’augment de l’oferta de vehicles per part de les marques. A major varietat, major possibilitat de venda.

Un altre dels motius d’aquest augment de les vendes està relacionat amb el desenvolupament tecnològic. Especialment, en referència a la fabricació de bateries per a vehicles elèctrics. Això està permetent incrementar l’autonomia dels vehicles, reduir els costos de producció i oferir uns preus més competitius.

A Espanya, les vendes de vehicles de propulsió alternativa van despuntar a l’octubre i van millorar pel que fa a 2019 tot i les complicades circumstàncies d’aquest any. Es van vendre 19.124 unitats de vehicles de propulsió alternativa, fet que suposa un creixement del 41,95% respecte a octubre de 2019.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Detenen a Calonge un home amb múltiples antecedents que duia una arma i conduïa sense carnet

Detenen a Calonge un home amb múltiples antecedents que duia una arma i conduïa sense carnet

La Policia Local de Platja d’Aro (Baix Empordà), juntament amb els Mossos

Posterior
Ecomobility Girona patrocina el festival NEU!

Ecomobility Girona patrocina el festival NEU!

La marca de motocicletes elèctriques Ecomobility Green World ha aterrat a Girona

També et pot interessar
Total
0
Share