La nova generació del León portarà una important evolució en el seu disseny

El nou Seat León ja gairebé és aquí. La quarta generació de el model més venut a Espanya arribarà amb una important evolució en el seu disseny.
El Seat León reforça el seu disseny

La personalitat del nou León es reforça

El Seat León reforça el seu dissenyEl nou Seat León ja gairebé és aquí. La quarta generació de el model més venut a l’Estat Espanyol arribarà amb una important evolució en el seu disseny. Aquest destaca principalment, per unes dimensions que milloren les seves proporcions, i un disseny de línies més fluides. Té un frontal que aporta gran personalitat i determinació, i una part posterior més esculpida que genera un major dinamisme.

El llenguatge de disseny es basa en la seva plataforma MQB Evo. Aquesta ha proporcionat la flexibilitat i adaptabilitat necessària que l’equip de disseny requeria. L’augment de les dimensions de el nou León millora la versatilitat de el model, tant en la versió de cinc portes com en el Sportstourer.

Superfícies evolucionades

Les superfícies de el nou León han evolucionat molt, amb formes més imponents i un tractament de disseny més elegant. La llum, segons es reflecteix en la pintura i es desplaça per tota la carrosseria, permet apreciar millor els matisos de el to i els canvis en el color. Això es tradueix en un vehicle amb un major enfocament tridimensional i una estètica canviant.

Els llums LED, que recorren tot l’ample de la carrosseria posterior, emfatitzen el caràcter de la part posterior de el model. Així mateix, el disseny de la porta aporta un major dinamisme. Tant el sistema d’il·luminació com el spoiler, generen sensació de velocitat, fins i tot amb el vehicle aturat.

Caràcter més fort

El disseny s’ha forjat gràcies a la relació entre l’evolució i la revolució, amb una major audàcia, un caràcter més fort i unes línies més refinades que s’aprecien des de qualsevol distància. L’equip de disseny, segons la marca, ha aconseguit desenvolupar un vehicle que combina esportivitat, dinamisme i elegància, en un llenguatge de disseny coherent i madur.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La Guàrdia Urbana de Figueres lloga un nou radar mòbil
logo Guàrdia Urbana Figueres

La Guàrdia Urbana de Figueres lloga un nou radar mòbil

La Guàrdia Urbana de Figueres adquirirà amb el sistema d'arrendament un nou

Posterior
You Don’t Have to Be Vegan to Eat Sustainably

You Don’t Have to Be Vegan to Eat Sustainably

Give yourself the best manicure at home with these expert tips

També et pot interessar
Total
0
Share