1. Home
  2. Actualitat
  3. Les assistències en carretera augmenten un 8,4% respecte l’any passat
Les assistències en carretera augmenten un 8,4% respecte l’any passat

Les assistències en carretera augmenten un 8,4% respecte l’any passat

0
0

Els problemes mecànics i els accidents que han requerit una assistència en carretera han augmentat un 8,4% a l’Estat Espanyol segons un estudi del RACE.

Foto: Ruben de Rijcke / Wikimedia Commons
Foto: Ruben de Rijcke / Wikimedia Commons

El baròmetre ha analitzat més de 104. 000 ajudes prestades durant els mesos de setembre i octubre de 2015. Segons aquesta anàlisi, els conductors que han patit una avaria o un accident han augmentat un 8,4%, una xifra que mostra la tendència a l’alça observada durant tot l’any.

Més assistències per accidents

Segons l’últim anàlisi realitzada dins d’aquest Baròmetre el nombre d’assistències com a conseqüència d’un accident de trànsit s’ha incrementat un 19,1% en aquests dos mesos respecte al mateix període en 2014, un fet que s’alinea amb la pujada dels morts per sinistres en els últims quatre mesos, segons dades de la DGT.

Segons el RACE el mal estat de les carreteres espanyoles, el major nombre de desplaçaments, així com l’envelliment del parc automobilístic i el mal manteniment dels vehicles, augmenten el risc de patir un defalliment mecànic, o pitjor encara, un accident de trànsit.

Entrades relacionades

Alerta per la manca de conservació de les carreteres a l’Estat Espanyol (06-11-2015)

Els nens assenyalen hàbits molestos dels seus pares quan condueixen (14-10-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *