1. Home
  2. Actualitat
  3. Les autoescoles gironines denuncien casos de “competència deslleial”
Les autoescoles gironines denuncien casos de “competència deslleial”

Les autoescoles gironines denuncien casos de “competència deslleial”

0
0
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons

Les autoescoles gironines estan en peu de guerra i es mobilitzen per denunciar la manca d’examinadors i personal administratius per fer la prova del carnet de conduir. Una prova en la que denuncien que algunes autoescoles contracten autònoms per pujar a examen i prou. Un fet que consideren que és “competència deslleial”.

El president de l’Associació gironina d’autescoles Joan Sala va denunciar en una entrevista al Catalunya Al Dia de Catalunya Ràdio la picaresca d’algunes empreses que contracten professors només perquè acompanyin els alumnes a fer l’examen pràctic en un fet on hi veu frau i competència deslleial perquè la llei no ampara aquesta figura.

El quid de la qüestió segons Sala és que si ve aquests professors estan registrats davant la DGT com a membres d’una autescola només sobreviuen a base d’acompanyar alumnes a la prova i van canviant d’autescola en autoescola. I reclama a l’Inspecció de Treball o la Seguretat Social que actuïn.

8 examinadors a Girona

Pel que fa a la vaga, el President de les autescoles gironines demana diàleg perquè afecta de ple als mesos de juny i juliol i la cosa es pot complicar molt si s’allarga.

Actualment a les comarques gironines nomes hi ha vuit examinadors de la DGT que estiguin en actiu. Joan Sala explica que, de mitjana, per als alumnes això suposa esperes d’uns dos mesos per poder pujar a examen.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *