1. Home
  2. Actualitat
  3. Les cites essencials del 2014 al Circuit de Barcelona-Catalunya
Les cites essencials del 2014 al Circuit de Barcelona-Catalunya

Les cites essencials del 2014 al Circuit de Barcelona-Catalunya

0
0

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja disposa de calendari esportiu per a la temporada 2014, que comprèn un total de dotze esdeveniments d’automobilisme i de motociclisme. El Circuit seguirà sent un dels quatre traçats en tot el món en celebrar els Grans Premis d’F1®, únic en tot l’Estat, i de MotoGP™, els dos esdeveniments que encapçalen el calendari 2014 del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Noticia Circuit de Catalunya

Els dies 9, 10 i 11 de maig, el Circuit celebrarà el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2014,  cinquena prova de la temporada del Campionat del Món d’F1®, i com és habitual serà el primer Gran Premi en territori europeu en un any d’importants canvis tècnics, de motors i de consum. Com a novetat d’enguany, els equips de F1® no marxaran un cop celebrat el Gran Premi, ja que tenen programades dues jornades de Formula One Test Days posteriors a la cursa del Circuit: dimarts 13 i dimecres 14 de maig.

Els amants del motociclisme tenen una cita amb el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ els dies 13, 14 i 15 de juny, que incorpora aquesta temporada la marca de begudes energètiques com a Title Sponsor. El setè Gran Premi de la temporada 2014 del Campionat del Món de MotoGP™ portarà a la pista del Circuit tres campionats en joc: MotoGP™, Moto2™ i Moto3™.

La temporada esportiva, però, donarà inici el 15 de març amb les Winter Series, un certamen que consta de tres cites europees i que permet veure els cotxes de l’European F3 Open i l’International GT Open en acció abans de l’inici del campionat. El certamen francès V de V Endurance Series (22 i 23 març) tornarà a visitar el Circuit de Barcelona-Catalunya per tercer any consecutiu, amb curses de clàssics i resistència. Una de les cites més originals serà la dels dies 5 i 6 d’abril amb la quarta edició de l’Esperit de Montjuïc, un esdeveniment per a tots els públics per reviure la competició de la “Muntanya Màgica”, com la Fórmula 1 Històrica, Grup C, Sport-Prototips i GT´s, a més d’oferir un extens i atractiu programa d’entreteniment.

Continuen també al calendari del Circuit de Barcelona-Catalunya el CER (Copa d’Espanya de Resistència), que es disputarà junt amb els Campionats de Catalunya d’Automobilisme en una única jornada (24 de maig); el CEV Repsol FIM International Championship (21 i 22 de juny), que aquest 2014 estrena la categoria de campionat internacional i passa a ser regit per la Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM); els Campionats de Catalunya de Motociclisme (20 de juliol) i les dues proves de resistència que organitza el Circuit de Barcelona-Catalunya: les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme (4, 5 i 6 de juliol) i les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez (5, 6 i 7 de setembre). Els mateixos cotxes que inauguraran la temporada tornaran al Circuit per tancar el calendari esportiu 2014, amb el míting de l’International GT Open (18 i 19 d’octubre).

Activitats els 365 dies de l’any
El Circuit de Barcelona-Catalunya, a més de celebrar les proves del calendari esportiu, també serà escenari d’altres esdeveniments del món del motor, com el campionat Formula Student Spain, així com també esportius, com una prova de duatló, curses d’atletisme, etc., que se sumen a l’oferta de producte del Circuit com són les tandes, Bicircuit, visites guiades, Conducció GT, Racing Tests… Al llarg dels 365 dies de l’any, el Circuit també acull entrenaments privats i col·lectius de diferents disciplines, proves de pneumàtics, filmacions, jornades d’incentius, presentacions i tot tipus d’esdeveniments gràcies a la polivalència de les seves instal·lacions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *