Les dues grans novetats de Suzuki al Saló de la Moto EICMA 2023

La marca japonesa sorprèn amb els dos models que porta a la fira de Milà

El Saló de la Moto EICMA és una de les cites més importants del calendari, i Suzuki ha volgut presentar dues grans novetats en la famosa fira celebrada a Milà del 7 al 12 de novembre. La marca japonesa ha exposat les noves GSX-8R i GSX-S1000GX, més enllà de les motocicletes més representatives del seu catàleg,seguint en la línia d’innovació que ens tenen acostumats.

Mesos després de la irrupció de la ‘street fighter’ GSX-8S, ara una de les primícies del EICMA 2023 és la nova Suzuki GSX-8R, una ‘R’ de cilindrada mitjana dotada d’un carenat complet i concebuda per a captivar a tots els que vulguin gaudir d’una motocicleta esportiva, prestacional i tecnològica, però manejable i divertida en tota mena de situacions, independentment de quin sigui la seva experiència i nivell de conducció sobre dues rodes.

Suzuki GSX-8R. SUZUKI

Pel que fa a la nova Suzuki GSX-S1000GX, és la crossover esportiva suprema, una nova i emocionant màquina que se situa còmodament entre les sport tourer i les adventure tourer. Si bé ofereix el rendiment agressiu d’una superbike i l’aparença esportiva que distingeix a la sèrie GSX-S, també brinda comoditat per a viatges de llarga distancia gràcies en part a la seva posició de conducció alçada i a les característiques del seu equipament.

Suzuki GSX-S1000GX. SUZUKI

Text: Roger Amores / Fotos: Suzuki

Total
0
Shares
Anterior
El somni de guanyar 749 dies després

El somni de guanyar 749 dies després

Marc Márquez encadena la ratxa sense guanyar més gran des que és a MotoGP

Posterior
HYUNDAI IONIQ 6: Simbiosi d’art i electricitat

HYUNDAI IONIQ 6: Simbiosi d’art i electricitat

TEXT: Francesc Pla / FOTOS: Hyundai Aquest és ja el segon model de la

També et pot interessar
Total
0
Share