1. Home
  2. Actualitat
  3. Les entrades per a Ferrari Land ja a la venda
Les entrades per a Ferrari Land ja a la venda

Les entrades per a Ferrari Land ja a la venda

0
0

Foto: Ferrari LandQueda poc per a l’obertura de Ferrari Land i els més impacients ja poden començar a fer boca perquè la direcció del parc ha posat les primeres entrades a la venda.

L’obertura del parc està prevista a l’abril però des de finals de gener ja es poden comprar els primers tiquets a un preu de 60 euros que inclou accés a Ferrari Land i Port Aventura durant dos dies. De moment l’oferta és només per a clients de l’Hotel Resort del parc i els que comprin un abonament de temporada però aviat s’obriran taquilles per a tota classe de públics.

Durant tota la temporada Ferrari Land tindrà una entrada de matí, amb un horari de les 10 a les 17 hores ininterrompudament, i en temporada alta hi haurà una entrada de tarda amb un horari de les 18 hores a les 01 hores. Els preus varien segons les edats: de 4 a 10 anys; d’11 a 59 anys, de més de seixanta anys i una quarta modalitat per a persones que pateixin com a mínim un 33% de discapacitat.

Les atraccions més ràpides i modernes d’Europa

El primer parc temàtic de Ferrari a Europa compta amb una inversió de 100 milions d’euros i 60.000 metres quadrats de superfície. S’hi podrà gaudir d’algunes de les atraccions més impressionants i modernes del continent. Els seus responsables preveuen una afluència de més de cinc milions de persones a l’any.

El gran reclam de Ferrari Land serà el seu accelerador, una muntanya russa de rècords que és l’accelerador més alt i ràpid d’Europa amb 112 metres d’altura i una acceleració de 0 a 180 Km / h en tot just 5 segons. També tindrà un nou hotel de 5 estrelles amb capacitat per a més de 100 persones.

El parc estarà impregnat de tradició italiana amb reproduccions de monuments com la façana del Coliseu de Roma, la Scala de Milà o el campanar de Sant Marc de Venècia. La gastronomia serà un dels elements més destacats amb diversos restaurants italians.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *