1. Home
  2. Actualitat
  3. Les estacions de recàrrega exprés de BMW reben el premi ‘Impuls per al canvi’
Les estacions de recàrrega exprés de BMW reben el premi ‘Impuls per al canvi’

Les estacions de recàrrega exprés de BMW reben el premi ‘Impuls per al canvi’

0
0

El projecte de carregadors de recàrrega exprés per a vehicles elèctrics de BMW ha rebut el premi ‘Impuls per al canvi’ atorgat per Nacions Unides.

Foto: BMW
Foto: BMW

El programa rep el premi a l’esforç realitzat per proveir als conductors de vehicles elèctrics accés a estacions de recàrrega ràpida al llarg de les regions densament poblades i de molt trànsit a la costa est i oest dels Estats Units.

100 estacions de recàrrega exprés als EUA

A la fi de 2015, s’han instal·lat prop de 100 estacions de recàrrega exprés al llarg de la costa oest dels Estats Units, entre Portland, Los Angeles, San Francisco i San Diego i al llarg de la costa est entre Washington DC i Boston. Les estacions de recàrrega estan sent construïdes a una distància màxima de 50 milles entre si, en general en les àrees de descans i en les proximitats de centres comercials, restaurants o centres d’oci.

Cada estació disposa de 50 kW i 24 kW de recàrrega, respectivament. En el cas dels 50 kW el cicle estàndard de càrrega, per exemple, per al BMW i3 només triga 20 minuts aproximadament.

Expansió internacional

A més de la iniciativa a la costa oest i l’est dels EUA, BMW també dóna suport a una àmplia gamma de projectes d’infraestructura de recàrrega exprés a tot el món, en l’actualitat concentrant a Amèrica del Nord, Europa, Sud-àfrica, Xina i Japó.

En total, s’han iniciat més de 30 projectes en més de 25 països i en cooperació amb més de 50 socis per a més de 3.000 punts de recàrrega de corrent continu i més de 1.300 punts de càrrega de corrent altern.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *