1. Home
  2. Actualitat
  3. Les famílies espanyoles són les que més equipatge porten durant les seves vacances
Les famílies espanyoles són les que més equipatge porten durant les seves vacances

Les famílies espanyoles són les que més equipatge porten durant les seves vacances

0
0
Els espanyols porten massa equipatge
Els espanyols porten massa equipatge

Una enquesta que analitza els hàbits i les preferències de 5.000 pares de família a l’Estat Espanyol, França, Alemanya, Itàlia i el Regne Unit ha posat de manifest que els turistes espanyols són els que més equipatge porten i els més actius durant el seu període de vacances.

Segons l’enquesta encarregada per Honda per celebrar el primer aniversari de la presentació del HR-V, el seu SUV compacte, a més de liderar la llista dels que més acaben deixant coses a casa, els espanyols també són els que més temps dediquen a preparar el equipatge (3,1 hores), són els més disposats a recórrer a un remolc (7%) i el 15% han hagut de descarregar el cotxe i tornar-lo a carregar perquè hi càpiga tot el que porten per les vacances. També són els que més pressionen els seus estris en els seients del darrere (37%) i els que més discuteixen per portar massa equipatge per anar de vacances (21%).

Els més actius

L’enquesta tracta també de plasmar quina és l’activitat del típic estiuejant espanyol i conclou que és l’Estat més actiu amb cert marge de diferència. A més de ser els que més temps dediquen a fer exercici, anar d’excursió i gaudir navegant o practicant esports aquàtics, són els que més temps dediquen a l’oci en interiors (4,7 hores) i a visitar museus i punts d’interès cultural (6, 3 hores).

Després de tanta activitat, potser no sigui tan sorprenent que els espanyols siguin els que més temps dediquen a dormir durant el dia quan s’està de vacances (5 hores) i a relaxar-se llegint un llibre (4,4 hores).

Espanya és també el país que més importància dóna a la bona taula i l’oci dels més petits, la següent prioritat en la llista és la neteja (44%) i la proximitat als punts d’interès (39%) i a la platja ( 39%). En comparació amb altres estats europeus, els espanyols són els que menys tenen en compte, com un aspecte prioritari, quant costaran les vacances (35%). Pel que fa a trajectes durant les vacances, els espanyols dediquen una mitjana de 5,8 hores a desplaçar-se fins al seu destí, a més d’unes 7,3 hores de conducció addicionals durant aquests dies.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *