Les grans novetats de Suzuki pel Japan Mobility Show 2023

El fabricant asiàtic tindrà una presència destacada dins de l’exposició

El Tokyo Big Sight acollirà el Japan Mobility Show 2023 dels dies 26 d’octubre al 6 de novembre, i Suzuki hi tindrà una presència destacada. El fabricant japonès presentarà diferents propostes i novetats per oferir una mobilitat variada i propera a la vida quotidiana de les persones, amb la tecnologia com a eix central.

Automòbils

Suzuki tindrà en aquesta convenció el Swift Concept com a cotxe dinàmic de la vida quotidiana, l’eVX, el primer VE global de la marca presentat aquest 2023, l’eWX, el Mini Wagon elèctric futurista, l’e Every Concept, una petita furgoneta BEV certament lleugera i, per acabar, l’Spacia Concept, un petit cotxe amb una cabina amb bastant espai que destaca per la seva comoditat, sobretot amb la millora dels seients del darrere.

Motocicletes

En l’apartat de les motocicletes, podem trobar l’e-PO, un ciclomotor elèctric plegable de 50 cc, l’e-Choinori un scooter elèctric de 50cc ideal per distàncies curtes, l’e-Burgman, un altre scooter elèctric de 125 cc amb les bateries intercanviables de Gachaco creada pel transport diari, el model de prova Burgman amb motor d’hidrogen, que mostra per on va el camí d’investigació de Suzuki i models com la Hayabusa o la V-Strom 250SX.

Altres

A part dels vehicles mencionats anteriorment, també exposaran cadires de rodes motoritzades, propostes de mobilitat elèctrica compacta, motors de forabord i algunes de les seves activitats empresarials. Dins de tota aquesta amalgama, un dels elements més destacats és el cotxe volador. Aquest 2023 van firmar un acord de cooperació amb Skydrive Inc. per portar a terme aquest projecte, i esperen iniciar-ne la fabricació a la primavera de 2024.

Text: Roger Amores / Fotos: Suzuki

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ford llança el primer vehicle 100% autònom a Espanya

Ford llança el primer vehicle 100% autònom a Espanya

Bluecruise és el primer sistema d'ajuda de conducció d'aquest tipus aprovat al

Posterior
Oficial: Marc Márquez marxa d’Honda

Oficial: Marc Márquez marxa d’Honda

El cerverí ja és lliure per negociar la millor opció pel seu futur

També et pot interessar
Total
0
Share