1. Home
  2. Motos
  3. Les maletes d’alumini K-Venture de Kappa
Les maletes d’alumini K-Venture de Kappa

Les maletes d’alumini K-Venture de Kappa

0
0

Les maletes d’alumini s’han convertit en un dels productes més demanats pels apassionats dels desplaçaments en moto, tant per la seva estètica com per les seves qualitats. Per això, Kappa ha buscat la millor solució per als motoristes i ha desenvolupat el pack de maletes K-Venture, que combina la tecnologia més avançada amb els materials de millor qualitat del mercat per oferir així la major comoditat i capacitat de càrrega en els vostres viatges. Un concepte de maletes laterals i de forma rectangular que destaquen per la seva rigidesa, robustesa i funcionalitat així com per una estètica elegant i atractiva.

Kappa_K-Venture_02La seva fabricació en làmina d’aliatge d’alumini de 1,5 mm de gruix amb reforços de polímer reforçat atorga a les maletes una resistència inigualable i una impermeabilitat total enfront de l’aigua. Aquestes qualitats de resistència i estanquitat converteixen les K-Venture a idònies per a les rutes més difícils i les condicions més dures, mantenint l’equipatge sempre fora de perill. A més, incorporen el sistema de tancament Monokey.

El pack compta amb dues versions: una més petita amb una capacitat de 37 litres, suficient per guardar un casc integral, i la més gran, amb 42 litres de volum, perfecta per a albergar grans equipatges. Aquestes maletes s’instal·len de forma lateral a la moto, aportant solucions extra en el moment de carregar equipatge, i tenen una capacitat de càrrega màxima de 10 kg. El pack de maletes K-Venture es comercialitza a un preu de 707 € (IVA inclòs).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *