Les matriculacions de tractors agrícoles van créixer un 2,2% a l’octubre

A l’octubre es van matricular 1.165 tractors agrícoles al nostre país, segons dades de la consultora MSI per a la patronal dels concessionaris, Faconauto, fet que suposa un creixement del 2,2% pel que fa al mateix mes de l’any passat. En l’acumulat de l’exercici, el nombre de tractors matriculats és de 8.199, un 12,3% menys que en el període gener-octubre del 2019.

Faconauto ha destacat l’estabilitat del mercat de tractors en un context de tanta incertesa, i la vincula a les bones collites que s’estan registrant al nostre país durant aquest any. Aquesta situació està permetent que els concessionaris de maquinària agrícola estiguin podent compensar el primer impacte que sobre el sector va tenir la pandèmia i que va provocar una caiguda de les matriculacions.

La patronal també ha posat èmfasi que l’estabilització de les matriculacions està permetent que no es freni la renovació de maquinària agrícola al nostre país, com ha passat en altres crisis econòmiques. Al respecte, la setmana passada, Faconauto va proposar que es vagi cap a un model de pla estructural de renovació de parc de tractors, començant per una partida de 40 milions d’euros distribuïts fins a l’any 2025, el que, segons les seves estimacions, permetria convertir en ferralla unes 3.000 unitats.

Les marques de tractors més matriculades a l’octubre van ser John Deere (419 unitats), Kubota (118), New Holland (111), Fendt (80), Deutz-Fahr (65) i Casi IH (48).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Harley-Davidson Road Glide Limited

Harley-Davidson Road Glide Limited

La Road Glide Limited és el somni de tot viatger amb un equipament de primera

Posterior
El BOE anuncia els nous requisits de les plaques de matrícula

El BOE anuncia els nous requisits de les plaques de matrícula

El BOE ja ha introduït les novetats per a vehicles de motor i remolcs

També et pot interessar
Total
0
Share