Les noves Edicions de MINI, encara més autèntiques

Tota la nova gamma d’edicions de MINI es començarà a llançar-se a partir al març de 2022: Resolute Edition per al MINI 3 portes, el MINI 5 portes i el MINI Cabrio, Untold Edition per al MINI Clubman i Untamed Edition per al MINI Countryman. Les característiques exclusives de disseny i equipament li aporten un caràcter inconfusible.

MINI porta a un nou nivell la diversió al volant, el disseny expressiu, la qualitat premium i l’estil únic en una nova edició especial per als seus models, que arribarà al mercat durant la primavera de 2022. Per primera vegada, tota la gamma de models de la mítica marca britànica es llançaran de manera simultània amb una gamma d’edicions especials. A partir de març de 2022, el MINI 3 portes, el MINI 5 portes i el MINI Cabrio sortiran a la venda amb l’edició Resolute. Aquesta edició també estarà disponible per al MINI Cooper ES (consum combinat: 17,6 – 15,2 kWh/100 km i emissions combinades de CO2: 0 g/km en el cicle WLTP). El MINI Clubman Untold Edition i el MINI Countryman Untamed Edition es llançaran en paral·lel, completant el desembarcament de les noves edicions.

Els models de l’edició especial tenen personalitats especialment autèntiques, cadascuna d’elles amb el seu propi caràcter distintiu. El disseny exclusiu i coordinat amb precisió, així com els elements d’equipament, destaquen els trets característics que distingeixen cada model. La Resolute Edition destaca especialment la individualitat, el seu mític estil, la confiança en si mateix i la inconfusible personalitat amb la qual el model original destaca en el segment premium d’aquesta classe de vehicles.

Les versatilitat del MINI Clubman, en combinació amb el seu elegant disseny i el seu exclusiu concepte de carrosseria, es posen de manifest amb especial intensitat en la Untold Edition. En la Untamed Edition, el MINI Countryman es converteix en un company encara més perfecte per a viure aventures fora dels límits de la ciutat. Cada edició especial té les seves pròpies característiques específiques del model, amb acabats de pintura de la carrosseria i llandes d’aliatge especialment atractives, un disseny interior d’alta qualitat i elements decoratius exclusius per a l’exterior i l’interior.

A més, els clients poden configurar els nous MINI edition per a adaptar-los a les seves necessitats i gustos personals. L’equipament pot combinar-se, per exemple, amb els paquets de confort, assistència al conductor i connectivitat específics del model. Per als diferents models també hi ha disponibles opcions individuals com el canvi esportiu Steptronic, suspensió adaptativa, sistema de so envolupant Harman Kardon o el sostre panoràmic de cristall.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Talls de circulació previstos del 21 al 25 de febrer

Talls de circulació previstos del 21 al 25 de febrer

Tall del carrer dels Ciutadans, el dilluns 21 de febrer, de 13 a 17 h

Posterior
Moto GP arrenca motors

Moto GP arrenca motors

Després d’un període de vacances torna el mundial de motociclisme més

També et pot interessar
Total
0
Share