1. Home
  2. Motos
  3. Les noves Vespa GTS Touring i GTS SuperSport
Les noves Vespa GTS Touring i GTS SuperSport

Les noves Vespa GTS Touring i GTS SuperSport

0
0

Sobre la plataforma de la renovada Vespa GTS arriben dues versions especials de la Vespa, la GTS Touring i la GTS SuperSport. Ambdues motos porten de sèrie l’ABS i l’ASR i també poden equipar la nova suspensió davantera ESS.
Vespa GTS Touring

Sobre la base de la nova Vespa GTS Súper arriba el model SuperSport, la Vespa més agressiva de la família que uneix conceptes com el desplaçament, l’actitud i el rendiment. El seu aire esportiu es fa evident per l’exclusiva pintura de color negre mat i per les seves característiques especials com el seient amb costures totalment noves. El logotip cromat i la lletra “S” destaquen en l’escut davanter.

La nova Vespa GTS Touring es caracteritza pel seu parabrises que millora la protecció. El portaobjectes davanter i posterior, juntament amb l’augment de la capacitat del compartiment sota el seient, proporcionen una excel•lent capacitat de càrrega. La Touring disposa d’un logotip específic col•locat a la placa protectora. El seu exclusiu color marró “Sienna”, coincideix amb el color del seient.

Igual que la GTS i la GTS Súper, també la Vespa GTS Touring i la Vespa GTS SuperSport destaquen per les seves llums davanteres i posteriors i els nous revestiments transparents, a mes d’un nou grup òptic posterior. En l’equipament de sèrie destaca el port USB que es troba dins del compartiment de protecció de les cames o els intermitents davanters que són de LED i que actuen com a llums de marxa diürns.

Les Vespa GTS Touring i GTS SuperSport equipen un motor de 300 c.c. modern i avançat de quatre vàlvules i quatre temps monocilíndric amb injecció electrònica, capaç d’oferir una potència màxima de 22 CV. La Vespa GTS SuperSport també està disponible amb un motor monocilíndric de 125 c.c. de 4 temps amb injecció electrònica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *