1. Home
  2. Actualitat
  3. Les novetats de Toyota al Saló de l’Automòbil de Ginebra
Les novetats de Toyota al Saló de l’Automòbil de Ginebra

Les novetats de Toyota al Saló de l’Automòbil de Ginebra

0
0

Toyota presenta al Saló de l’Automòbil de Ginebra de 2015 els nous Auris, Auris Touring Sports, Avensis i Avensis Touring Sports.

toyota_aurisEls nous Toyota Auris i Auris Touring Sports presenten un nou disseny del frontal i de la part posterior que els hi dóna una presència més distingida i sofisticada. A bord, la qualitat de l’habitacle ha millorat considerablement gràcies al nou disseny del quadre de comandaments, als acabats de qualitat superior i a la nova pantalla multiinformació TFT de color de 4,2 ” (a partir de l’acabat intermedi i de sèrie en l’híbrid). La gamma de motors, que ha estat actualitzada, presenta cinc versions diferents: dos de gasolina, el nou 1.2T de 116 CV i l’1.6 VALVEMATIC de 132 CV, dos dièsel, l’1.4 D-4D de 90 CV i l’1.6 D-4D de 112 CV, i una híbrida de 136 CV.

toyota_avensisPer la seva banda, el nou Avensis es presenta amb un disseny exterior més distingit i dinàmic i un interior més elegant i refinat, de major qualitat i amb millors acabats. A més, inclou de sèrie en tota la gamma, el nou Toyota Safety Sense i ofereix una estructura d’acabats més diferenciada, amb equipaments com el sistema Toyota Touch 2 amb pantalla multimèdia de 8 polzades i càmera de visió posterior. L’oferta de motors inclou tres opcions de gasolina i dos dièsel. Les de gasolina són l’1.6 VALVEMATIC de 132 CV, l’1.8 VALVEMATIC de 147 CV i el 2.0 VALVEMATIC de 152 CV amb canvi automàtic CVT. Les dièsel corresponen als nous motors 1.6 D-4D de 112 CV i 2.0 D-4D de 143 CV.

En el Saló de Ginebra de 2015, Toyota també presenta el Toyota Safety Sense, un conjunt de tecnologies de seguretat activa dissenyades per ajudar a evitar o mitigar col·lisions. Disponible inicialment en les noves gammes de l’Auris i de l’Avensis, així com en les de l’AYGO i de les vdel Yaris, el nou paquet de seguretat s’anirà implantant gradualment en la gamma Toyota d’aquí a finals de 2016.

Al costat dels nous Auris i Avensis, el Saló de Ginebra acull la presentació europea del Toyota Mirai, la berlina de pila de combustible que arribarà a alguns països d’Europa el proper estiu.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *